HELP DE BIJ MET EEN BIJENHOTEL

en ook niet onbelangrijk: de planeet

Wil je ook je steentje bijdragen aan het voortbestaan van ons ecosysteem? Geef bijen een huis bij jouw thuis! Dit hoeft geen uitgebreide operatie te zijn, mag natuurlijk wel. Plaats bijvoorbeeld eenvoudig een paar honingplanten of maak, iets moeilijker, je eigen bijenhotel. 

WIN EEN BIJENHOTEL!	 | Mooiwatplantendoen.nl

BESCHUTTING VOOR DE BIJ

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, leven niet alle bijen in een kolonie; 80% van de totale bevolking trekt solo door het leven. Door een bijenhotel in te richten bij jou thuis, bied je de bijen een veilige plek en zorg je voor een gezondere planeet. Win-win, toch? Zorg ervoor dat het bijenhotel minimaal 30 cm boven de grond is en idealiter dicht in de buurt van honingbloemen. Het Capi Europe bijenhotel is volledig recyclebaar en bestaat uit bamboestokken in verschillende maten, waardoor de bijen een ideale omgeving hebben om te schuilen en te groeien.

WIN

Het Capi Europe bijenhotel draagt ​​niet alleen bij aan de biodiversiteit, maar heeft ook een modern en elegant ontwerp en is daarom goed te combineren met de stijl van jouw achtertuin of balkon

 

* Das Capi Bee Hotel in Weiß mit den Maßen 24x19x23 cm hat einen Wert von 22,50 €.