Groen geluk; de mooiste planten voor binnen

160 bladzijden groen genieten

Soms zit geluk tussen twee kaften. Dat geldt zeker voor Groen geluk. In dit boek vind je namelijk de ideale mix van botanische kennis en groene schoonheid. Dat zit zo: Emma Sibley deelt haar achtergrondinfo over en verzorgingstips voor woonplanten en Maaike Koster maakte een geschilderd kunstwerkje bij iedere plant. Hebben, hebben, hebben.

Groen geluk; de mooiste planten voor binnen  Mooiwatplantendoen.nlCopyright: Fontaine Uitgevers

Van vetplanten tot cactussen, van bloeiende tot bladplanten: Groen geluk barst bijna uit elkaar van binnengroen. Lees hoe je je Kentia Palm het beste kunt verzorgen, vergaap je bij de Paradijsvogelbloem (check, op je verlanglijstje) en doe inspiratie op bij de prachtige illustraties.

Over de auteurs

Maaike Koster is een Nederlandse ontwerper en eigenaar van My Deer Art Shop. Ze vertaalt graag ideeën naar creatieve grafische uitingen en inspirerende ruimtes. Zelf omschrijft ze haar stijl als ongecompliceerd met een vrouwelijke touch. Emma Sibley studeerde aan de kunstacademie in Londen. Omdat ze verlangde naar meer natuur in haar leven begon ze met London Terrariums, een bedrijfje dat is gespecialiseerd in plantenterrariums en in workshops daarover.

Meer informatie over Groen geluk

Groen geluk bevat 160 pagina's, kost € 19,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel of online. ISBN 978 90 5956 752 8.