Plantaardige webshops

Stouw je winkelwagen vol met het fijnste groen!

Of je nu tuin- en balkonloos op tien hoog zit, er geen vleugje groen in je vingers te vinden is of dat je tot nu toe niet zo plantminded was: wedden dat de postbezorger binnenkort aanbelt met de fijnste groene pakketjes? De natuur is namelijk te koop. In alle soorten en maten en met perfecte hebbedingen en plantenoutfitjes. Ja! Het wordt toch ook wel weer eens tijd om jezelf flink te verwennen!

We Smell The Rain: air plants en Kokedamas

Kim Band laat de natuur en stad samensmelten met handgemaakt designgroen. Air plants en Kokedamas (overdreven plat vertaald: mosballen) zorgen dat de tijd van een plant in een potje ineens ver achter ons ligt. Op de site vind je ook accessoires die je echt niet kunt laten liggen, stylingtips, en kun je je inschrijven voor workshops. Snel dus naar wesmelltherain.com. Oh nee, nu druk je ‘per ongeluk’ op bestellen!

Plantaardige webshops - Mooiwatplantendoen.nl

 

 

My Deer Art Shop: waterverfprints met een vleugje typografie

Grafisch designer Maaike Koster maakt subtiele prints en kaarten die rust uitstralen. Het prachtige groen lijkt zo uit de ontspannen natuur te komen. Hang ze op een industriële muur en het contrast is betoverend. Zie en shop de ondertekende limited editions met handgeschreven en gedrukte nummering op mydeerartshop.nl.


The Garden Edit: prachtproducten en op de tuin geïnspireerde verhalen

The Garden Edit is het bewijs dat functioneel samen kan gaan met prachtig. Ineens ben je verliefd op een emmer, haal je een verdord blaadje met een hakbijl uit je plant en heb je plots heel veel indoor garden notes. Pak je creditcard en kijk snel op thegardenedit.com.


The Sill: onder ieder plantje past een perfect potje

De kracht en pracht van eenvoud vind je bij The Sill. Ze bieden zoete en stoere plant-potcombinaties die je interieur botanisch boosten en die het groen naar een hoger level tillen. Ze zijn eenvoudig te combineren, makkelijk te verzorgen - je krijgt ook tips - en persoonlijk te maken. Ontdek jouw favoriet op thesill.com.


My Attic: vintage verwennerij

Marij is de koningin van het verzamelen bij kringloopwinkels en op rommelmarkten. Met haar designersoog haalt ze precies de perfecte spullen uit de bergen met meuk. Ze knapt alles op en stylt het op zo’n manier dat je ineens heel anders kijkt naar de pot waar je net nog zonder blikken of blozen voorbij liep. Haar verzameling vintage plantenpotten kan gerust je hele huis overnemen. Je vindt in haar shop ook niet-plantgerelateerde spullen, die dan wel weer afgestyled zijn met het mooiste groen. Hallo inspiratie! Je moet natuurlijk gelijk bestellen, anders is iemand je voor. Durf je nog te kijken op entermyattic.com?


Eh… heb je het echt allemaal nodig? Ja, natuurlijk…