Gear & garment voor vaders met smaak

Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Het seizoen voor werken en genieten in de tuin is ruim van start. Harken, grasmaaien, onkruid wieden en daarna met de blote voeten omhoog in de hangmat. Wees niet bang om voor schut te lopen met bloemetjesschorten, gifgroene kaplaarzen en wollige snoeisets. Gear & garment voor in de tuin is tegenwoordig zo leuk, je zou er bijna dagelijks mee gaan lopen. Bijna dan...

Een prachtige deken om je warm te houden

De kleden en dekens van Pendleton zijn internationaal bekend. Niet alleen om de grote selectie van bijzondere prints, maar vooral om hun betrokkenheid bij de nationale parken van Amerika. Wikkel jezelf in zo'n stoere blanket en zit warmpjes naast je kampvuur. In stijl.  

Jute drager van alle markten thuis

De classic carrier is het eerste product dat de Carrier Company op de markt bracht. Achttien jaar later is het nog niet weg te denken uit de collectie. Vervoer er snoeiwerk of houten blokken mee. Hang hem daarna in je schuur aan een haakje. 

Een duurzaam schort

Een schort voor buitenwerk moet tegen een stootje kunnen. Het moet de seizoenen overleven, maar ook de scherpe distels en potgrondvlekken. Dit denim schort heeft werkelijk niets weg van een tuttig bloemenschort, maar complimenteert je outfit. Snel de handen uit de mouwen en het schort aan! 


Rol hem op & gaan

Met de Iron & Resin oprolbare tool roll krijg je gewoon zin om te tuinieren. Opgerold is deze gereedschapopberger makkelijk mee te nemen. Gooi hem in de achterbak of geef hem een mooi plekje in de schuur. 


Wie is toch die man die de BBQ aansteekt?

Een beetje tuinliefhebber heeft een barbecue in de tuin. En mannen kennende zien zij dit als hun domein. Geef hem zijn zin met dit handige en stoere barbecueschort. Nu alleen nog een stukje vlees op de gril. Uitgegeten? Hij rolt makkelijk op voor de volgende zonnige zomeravond.


Kaplaarzen

Je voeten moeten droog en warm zijn. Ook als je met één voet in de vijver staat te werken. Die voeten verdienen een paar kaplaarzen die gezien mogen worden. Van het Finse merk Nokian bijvoorbeeld. Deze laarzen zijn hip, stevig en kunnen ergens tegen. Ook fijn voor festivals! 


Maar voordat we onze vaders gaan verrassen met al deze toffe accessoires moeten we onszelf de volgende vraag stellen. Hoe staat het met de tuin? Grote kans dat er nog wel een paar robuuste olijfbomen bij mogen, of leuke citroenboompjes of misschien wel een mandevilla voor wat kleur. Bekijk ook onze winactie, je kunt dit jaar voor je vader een olijfboom winnen!