Een feestelijke Chrysant in je hand

Met deze clutch gooi je hoge ogen
Geschatte leestijd: 2 minuten

Weg met die grote tas waar je nooit iets in kunt vinden! Met deze elegante Chrysantenclutch maak je een feestoutfit helemaal af.

Clutch met Chrysantenprint van EllenVintage via Etsy mooiwatplantendoen.nl

Clutch vol Chrysanten

Chrysanten zijn hot. Niet alleen in een pot binnen of buiten, ook een Chrysantenprint brengt kleur in je leven. Op een tasje bijvoorbeeld! Want sta jij op een feestje altijd met een enorme tas om je schouder? Dat is wel lekker praktisch, want er kan van alles in, maar probeer je spullen maar eens te vinden in die donkere diepte. Wat dacht je van een elegantere oplossing - zonder graaibewegingen? Deze clutch zorgt ervoor. De Chrysantenprint zorgt voor een subtiel kleuraccent en ondertussen is er in het tasje genoeg ruimte voor je portemonnee, sleutels, telefoon en lipstick. Wat heb je nog meer nodig?

Mooi van Etsy

De originele clutch wordt handgemaakt, met een zilver- of goudkleurige sluiting en zelfs een ketting als je dat wilt. De voering is van zijde en dus lekker zacht. Ellen, de maakster van het tasje, biedt verschillende kleuren aan zoals turquoise, geel, zwart, off-white, olijfgroen en rood. Hebben? Je bestelt de clutch op Etsy in het winkeltje van EllenVintage.

Meer weten over de potchrysant?

Wil je graag nog wat meer weten over de potchrysant? Die informatie vind je in de Plantenwijzer