Chinese Roos in je bruidsboeket

Voor deze ene keer mag je knippen in je woonplant
Geschatte leestijd: 1 minuut

Op Borneo dragen bruiden traditioneel een bloem van de Chinese Roos in hun haar, als symbool van uitzonderlijke schoonheid. Ook jij kunt de bloem een glansrol geven op je bruiloft, bijvoorbeeld in je boeket. Kijk eens hoe mooi!

Bruidsbloem Chinese Roos

De Chinese Roos, of Hibiscus, is niet bepaald een muurbloempje. De bloemen zijn groot, opvallend gekleurd en hebben een tropische persoonlijkheid. Dit maakt de bloem een perfecte kandidaat voor je bruidsboeket. Voor deze ene keer mag je dus een bloeiende bloem uit je woonplant knippen. De bloemist kan je verder helpen met je bruidsboeket, maar wij vinden de combinatie van Chinese Roos met Bougainvillaea, rozen, seringen, Alstroemeria, Lisianthus en anjers zoals op de foto wel erg mooi.

Meer Chinese Roos op Pinterest

Wil je meer Chinese Roos-inspiratie? Bij ons op Pinterest kun je je hart ophalen. We hebben er een Chinese Roos-board, maar nog veel meer. En ken je trouwens Mooiwatbloemendoen op Pinterest al? Daar kijk je je ogen uit bij de prachtige boards over alles wat met bloemen te maken heeft, onder andere over trouwen.

De bloem van de Chinese Roos doet het mooi in je trouwboeket