Winactie: hertshoorn in wandplantenpot

Hang een levend 'gewei' aan de muur
Geschatte leestijd: 2 minuten

- WINACTIE GESLOTEN - Bekijk planten eens anders! Voordat je het weet blijken sommige botanische vrienden makkelijk als gewei door te kunnen gaan. Een groen gewei met krullende bladeren welteverstaan. Het is hertshoorn! En je maakt nu kans om deze groene trofee, inclusief unieke wandplantenpot, te winnen.

hertshoorn in wandplantenpot winactie
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Hertshoorn: groene klassieker

Vroeger was hertshoorn (ook wel platycerium) een zeer populaire kamerplant. En net als andere groene klassiekers maakt hertshoorn een opvallende comeback! De plant is dan ook niet weg te denken uit de huidige Trend Collectie. Hertshoorn dankt zijn naam aan de lange, afhangende bladeren, die doen denken aan het gewei van een hert. De plant staat, evenals een gewei, symbool voor wederopstanding en voor de kringloop van het leven. 

Doe mee en maak kans!

Wil je kans maken op een prachtige hertshoorn, inclusief unieke, handgemaakte wandplantenpot (zoals op de foto’s in dit artikel)? Laat hieronder uiterlijk 14 november je naam en e-mailadres achter, vertel ons waar jij je groene trofee gaat ophangen, en wie weet hang jij ‘m binnenkort aan je muur! De winnaar wordt uiterlijk 18 november bekend gemaakt per mail.

Meer inspiratie

Kun je nog wel wat meer groene inspiratie (voor aan je muur) gebruiken? Laat je inspireren door planten in de mooiste design wandplantpotten, ga aan de slag met een groene plantenmuur in je thuiskantoor als de perfecte achtergrond voor je video calls, of ervaar groen vanaf de grond tot het plafond

maak kans op een hertshoorn in wandplantenpot!  

Laat hieronder je gegevens achter en wie weet hang jij binnenkort deze groene eyecatcher aan de muur. 

De actievoorwaarden zijn hier te vinden