Win: design plantenpotten met een verhaal

Plant een goed gevoel

Kan jouw huis, tuin, gevel of balkon ook wel wat meer groen gebruiken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak het jezelf niet te moeilijk! Met een paar planten in een pot creëer je direct een groenere vibe. En om het je nog makkelijker te maken, maak je nu kans op twee design plantenpotten van Capi Europe

capi plantenpotten | mooiwatplantendoen.nl

Het positieve effect van groen

Welke planten of potten je ook kiest: een groenere omgeving heeft een positieve invloed op je humeur, op de saamhorigheid in je buurt en op de biodiversiteit, zo blijkt uit onderzoek. Kortom: genoeg redenen om jouw leefomgeving op te vrolijken met groen.

Capi Europe: bloempotten met een verhaal

Capi Europe maakt unieke design plantenpotten voor binnen en buiten. De potten zijn klimaatneutraal geproduceerd met gerecyclede materialen, en voorzien van het CO2 Neutral® label. Dit label garandeert dat de lokale en wereldwijde klimaatimpact wordt berekend, verlaagd en gecompenseerd. 

Kwaliteitsproduct uit eigen land

De potten zijn te herkennen aan de oranje binnenkant. Een knipoog naar het feit dat ze in Nederland worden geproduceerd. Bovendien zorgt deze binnenlaag voor extra isolatie, waardoor de potten beschermd zijn tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. 

Winnen? 

Kun je niet wachten om jouw huis, tuin, gevel of balkon te voorzien van planten(potten)? En wil je kans maken op een set potten van Capi Europe? Wij geven twee* ivoorkleurige potten weg t.w.v. €174. De potten zijn voorzien van een rib-textuur voor een natuurlijke look en speelse touch.

Zo maak je kans: laat hieronder uiterlijk 10 mei weten wat jij doet (of gaat doen) om jouw omgeving groener te maken. Onder de inzendingen verloten wij één winnaar van twee plantenpotten.

- Deze winactie is gesloten - 

* De afmetingen van de plantenpotten zijn 35x34cm en 54x52cm. De potten zijn 100% waterdicht en daardoor perfect geschikt om binnen te gebruiken. Wil je de potten buiten gebruiken, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort.