Verleng de zomer vanaf je voordeur

September is het nieuwe juli
Geschatte leestijd: 1 minuut

Geef je entree een make-over met mooie bloeiers in designpotten, planten in Indian Summer kleuren en een relaxt zitje. Dat is fijn thuiskomen!  

Verleng de zomer vanaf je voordeur | Mooiwatplantendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Jouw buitendomein

Niet iedereen is gezegend met en grote tuin. Maar er is wel een grote kans dat je een eigen of gedeelde voordeur hebt die op straat uitkomt. Ga - alleen of samen met de buren - op zoek naar een mooie plantencollectie voor bij de voordeur. Een paar prachtige (herfst)bloeiers in pot, sfeervolle buitenlichten en een bankje met zachte elementen zorgen voor stralend welkom.  

Catwalk van planten

Je kunt veel meer kwijt dan je denkt. Wissel trendkleuren af met klassiekers en zorg voor hoogteverschillen door grote en kleine planten af te wisselen of op krukjes te plaatsen. Meer lengte creëer je door gebruik te maken van bijvoorbeeld een houten bankje. 

meer nazomer-inspiratie

Wij zijn benieuwd hoe jij jezelf (en je gasten) een warm welkom geeft met planten! Deel je foto via Instagram met #mooiwatplantendoen, zodat we 'm kunnen bewonderen. En kun je nog wel wat meer nazomer-inspiratie gebruiken? Ontdek dan deze tips om je tuin te tunen, zodat je zolang mogelijk buiten kunt genieten.