Shopping: vijf cadeaus voor plantenliefhebbers

Cadeaus die elk plant-liefhebbend hart sneller doen kloppen

Als je dit leest is de kans groot dat je een plantfanaat bent of kent. En in de meest feestelijke maand van het jaar ben je hier aan het juiste adres. Je kan namelijk nooit vroeg genoeg beginnen met het verzamelen van cadeau-inspiratie die een plantenliefhebber doet stralen. Pinpas in de aanslag? Shoppen maar! 

Cadeaus voor plantenliefhebbers Mooiwatplantendoen.nl

Een slokje water in stijl

Een huis vol planten is wat jouw vriend, zusje of oma typeert. Plantenvoeding, liefdevolle verzorging én een slokje water op z'n tijd is alles wat deze huisgenoten nodig hebben om zo lang mogelijk het huis op te fleuren. Natuurlijk krijgen ze dat 'slokje' wel in stijl. Met deze vintage gieter van Kikkerland bijvoorbeeld. 


Waar je veel van houdt..

...wil je alles van weten. Natuurlijk weet een echte plantenliefhebber al allles van zijn geliefde kamer- of tuinplanten. Maar om die #plantgoals te behouden is het natuurlijk wel belangrijk deze kennis up-to-date te houden. Een inspirerend plantenboek is daarom het perfecte cadeau voor de plantenliefhebber. Wegzwijmelen bij alle groene soorten, als pronkstuk op de koffietafel of als hoe-zat-dat-ook-al-weer-boek voor als het nodig is. Tip: Groen Geluk van Maaike Koster is een aanrader. 


Pins, pins, pins!

Thuis worden ze omringd door planten, wellicht staat er nog eentje op kantoor, maar een plantenliefhebber wil natuurlijk altijd die fijne groene snuiters om zich heen hebben. Oplossing? Pins. Prik ze op je tas, jas, trui of elke andere plek waar ruimte is. Be proud! Laat de wereld zien dat jij van planten houdt! Neem eens een kijkje op Etsy, daar kan je je pin-liefde naar hartelust de vrije hand geven. 


Praktisch + plantenprint = leuk!

Combineer het praktische met het onweerstaanbaar leuke. Hoe tof is deze laptophoes van WOOUF? Plantenprint is namelijk altijd een goed idee. Laptop eruit, hoes op je bureau.. kijk dat eens leuk staan terwijl er hard gewerkt wordt. Deze laptophoes van WOOUF koop je bijvoorbeeld hier. Ook leuk: deze romantische dekbedhoes met botanische print. Dat zal lekker slapen!


 

In de categorie: groots uitpakken

Groots uitpakken is nog zacht uitgedrukt. Geef je deze (uit echte planten en mossen bestaande) verticale tuin cadeau dan is een glimlach op het gezicht van de ontvanger gegarandeerd. Je moet wel even wat dieper in je portomonnee kijken, maar dan heb je ook wat. Nog even de moeite nemen om 'm aan de muur te bevestigen en dan kan het plezier beginnen. Wat een pronkstuk! Je koopt 'm hier. 

 


Meer, meer, meer!

Kun je geen genoegen krijgen van deze groene inspiratie? Neem eens een kijkje op de shopping pagina van de negende editie van the Green Gallery. Wees gewaarschuwd, grote kans dat je wishlist exponentieel vergroot. 

Heb jij zelf nog deze-wil-je-echt-hebben-cadeau-tips voor plantenliefhebbers zoals jijzelf? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of stuur ons een mailtje naar redactie@mooiwatplantendoen.nl. Vinden we altijd leuk!