Kleurrijke actie bij GroenRijk

Geef kleur én kracht aan je buitenruimte!

Kan jouw tuin, terras of balkon wat extra kleur gebruiken? En wil je jouw planten graag een boost geven, zodat ze zo mooi en lang mogelijk groeien en bloeien? Kom dan naar GroenRijk! Van 12 t/m 18 april ontvang je namelijk Pokon voeding cadeau bij aankoop van kleurrijke tuinbloeiers van het merk Festival Colours. Lees verder en ontdek meer!

GroenRijk actie tuinplanten | mooiwatplantendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Geef kleur én kracht aan je tuin

Door kleurrijke Festival Colours planten als (mini-)petunia’sverbena en lobelia te combineren, zorg je in no-time voor een feestje in je tuin, op je terras of je balkon. En om je tuinplanten zo mooi en lang mogelijk te laten bloeien en extra weerstand te geven, voorzie je ze natuurlijk van de juiste plantenvoeding. Met Pokon voeding voor terras- en balkonplanten bijvoorbeeld! 

GroenRijk actie: 12 t/m 18 april

Kun je ook niet wachten om jouw buitenruimte een groene upgrade te geven? Dat snappen we! Daarom vertellen we je hieronder meer over de GroenRijk actie, die duurt van 12 t/m 18 april:

De actie: bij aankoop van 2 Festival Colours hangpotten (
Ø27) óf 1 tray Festival Colours perkgoed (Ø12), krijg je een flesje Pokon voor terras- en balkonplanten cadeau, t.w.v. €4,99. Wees er snel bij, want op = op! Deze actie is alleen geldig voor Groenkaarthouders. Heb je nog geen Groenkaart, dan kun je die in het deelnemende GroenRijk filiaal of in de GroenRijk-app gratis, gemakkelijk en snel aanvragen. Voor meer informatie en de actievoorwaarden bekijk je de website van GroenRijk. 

Van grauw naar groen

Dat je van kleurrijke planten vrolijk wordt, wist je natuurlijk allang. Maar wist je dat een groene buitenruimte ook een positief effect heeft op je fysieke gezondheid, en zelfs op die van je buurtgenoten? Kortom: genoeg redenen om je buitenruimte te vergroenen. En kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken, ontdek dan eens hoe je slechts één vierkante meter zo kleurrijk mogelijk maakt en hoe je vergroent op onverwachtse plekken. Je gevel of border vergroenen? Bekijk dan eens deze 3 kant-en-klare borderplannen of bezorg jezelf een goed humeur door te vergroenen bij je voordeur

Groen geluk op je scherm

Tover jij jouw buitenruimte om van grauw naar groen met de uitbundige lente- en zomerbloeiers van GroenRijk? We zijn benieuwd! Deel het met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatplantendoen #vangrauwnaargroen en #groenrijk. 

mini-petunia's tuinplanten | mooiwatplantendoen