In de ban van #PlantsOnPink

Deze kleurencombinatie raakt nooit uit de mode

Met meer dan 100.000 volgers is er zeker een reden voor de populariteit van het IG-account @PlantsOnPink. "Ik ben een kunstenaar", zegt Lotte van Baalen, initiator van het inmens populaire account dat inmiddels meer dan 100.000 volgers telt. Lotte raakt, net als wij, geïnspireerd door kleuren en kleurencombinaties. De creatieve aanpak van het medium PlantsOnPink sluit dan ook perfect aan bij onze huidige Trend Collectie Crazy Illusions.

plantsonpink mooiwatplantendoen.nl

STIJLTREND CRAZY ILLUSIONS
Met dezelfde artistieke lens als Lotte begon aan haar IG-account PlantsOnPink, hebben wij onze nieuwe Crazy Illusions Trend gecreëerd. Deze trend kenmerkt zich door contrasten en abstracte prints, zoals ook het opvallend warme effect van een warme rozetint tegen gedurfd groen. De combinatie van groen en roze, twee kleuren die niet dichtbij elkaar staan op het kleurenwiel, lijkt een onnatuurlijke match made in heaven. Tropische planten tegen een roze achtergrond roepen gelijk het 'crazy illusions gevoel' op. De kleurencombinatie pakt ook perfect uit bij planten als de Rhipsalis

GO CRAZY! 
Dus dit seizoen, waarin Crazy Illusions centraal staat, nodigen we je uit om te experimenteren met de kleur op je muur, met plantenpotten en met planten zelf. Vorm een ​​dromerig paradijs met verschillende tinten, van felroze tot grasgroen en van zalmroze tot bleekgroene tinten: ga op avontuur en laat je fantasie de vrije loop!

Ook in de ban? Deel jouw kleurencombinaties met de hashtag #PlantsOnPink via Instagram en Facebook

Plantsonpink Mooiwatplantendoen.nl