Buitenplant-inspiratie op Pinterest

Heb jij al een board vol groen?

De zon weerkaatst op de tegels in je tuin en er dartelt een musje over het beton van je balkon. Wacht eens even, wordt het niet tijd om de boel om te toveren in een groen, ritselend en bloeiend walhalla? Pinterest helpt je een handje.

Pinterest Mooiwatplantendoen.nl

Inspiratie opdoen over buitenplanten, dat doe je natuurlijk op deze site. Leuk dat je er bent! Maar wist je dat we ook een paar Pinterest-boards hebben die barsten van blijmakende groenbeelden?

Balkons, buitenplanten en Binnenstebuitenplanten

Zo is er een board Balkon/terras waarin we je uitnodigen om zelfs van het kleinste balkon een hemelse plek te maken. Voor buitenplanten kijk je het op Tuinplanten-board of op het board vol Binnenstebuitenplanten: dat zijn binnenplanten die bij warm weer graag buiten een luchtje scheppen.

Heb jij al een groenboard?

Een eigen board vol groen maken kan je helpen bij het verzamelen van al je tuin-, terras-, of balkonplannen. Hou je van strak of juist lekker rommelig? Oerhollands of toch liever met een vleugje Ibiza? Maak een board, ontdek je stijl en ga goed voorbereid richting plantenzaak, tuincentrum of woonboulevard. En laat het ons vooral weten hoe goed je board gelukt is.