BODY POSITIVITY IN DE VORM VAN EEN PLANTENPOTJE

Geef je plant een unieke pot

Borsten zijn er in alle soorten en maten. Net zoals planten, eigenlijk. Om de diversiteit van vrouwenlichamen te vieren en body positivity te vergroten maken kunstenaars Emma Low en Anne-Fleur Kan plantenpotjes voorzien van borsten. Et voilà: de kadotip van het jaar is hier!

De borstenpotjes geven een realistische kijk op vrouwenlichamen. En een realistische kijk op de wereld. Met al zijn kleuren, geuren, generaties en culturen. Zo’n borstenpotje tussen je andere plantenpotten zorgt voor een eclectische mix in huis. En voor gespreksstof wanneer er bezoek over de vloer komt.

“De op vrouwen geïnspireerde keramiek hebben me geholpen om positiever over mijn eigen lichaam te denken,” vertelt Anne-Fleur op haar website. Voor Emma begon het allemaal met een zelfgemaakte borst plantenpot die ze haar vriend cadeau gaf. De pot was een instant hit en kort daarna was Pot Yer Tits Away Luv geboren.

Op de Instagram accounts van Anne-Fleur en Emma delen zij potten in alle soorten en maten. Emma biedt ook de mogelijkheid om een pot te laten personaliseren. Hoe dat precies werkt lees je hier. Durf jij het aan?