Win: Groen in Glas

Zo maak je zelf een terrarium

Oeh, mooi, planten in flessen of potten. We noemen ze terrariums of flessentuinen en ze zijn hot hot hot. Maar hoe krijg je een plant in een fles? En als dat gelukt is: hoe geef je zo'n flesplant water en wat is de perfecte plek voor een terrarium qua zonlicht en warmte? In het boek Groen in Glas; alles over het terrarium en meer legt groenblogger Judith Baehner het allemaal uit. En het allerleukste: je kunt het boek nu winnen.

Win Groen in Glas door Judith Baehner  Mooiwatplantendoen.nlCopyright: Forte Groen

In Groen in Glas staan handige stap-voor-stapfoto's, waarmee je zelf aan de slag kunt met planten en glazen flessen en potten. En dat wil je, want de beelden in Judiths boek maken meer dan hebberig. Heb je de plant-achter-glas-kunst straks helemaal onder de knie, dan maak je vrienden of familie ook blij met een très trendy terrarium.

 


Groen in Glas winnen?

Deze winactie is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gekregen.

We mogen 4 exemplaren van Groen in Glas weggeven. Meedoen aan de winactie? Laat ons voor 17 december 2017 weten met welke plant jij graag een terrarium zou willen vullen. Winnaars krijgen op dinsdag 19 december persoonlijk bericht van ons via e-mail en moet binnen 24 uur de prijs claimen. Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Winactie: Groen in Glas