VERLICHT JE HERFSTTUIN

5x de leukste outdoor verlichting

Breng dit najaar licht in de duisternis met toffe verlichting voor tuin of balkon. Wij zetten vijf sfeermakers voor je op een rijtje. Welke kies jij?

ALLESKUNNER

De Guidelight van Weltevree is multifunctioneel: het lampje geeft ambient licht, is te gebruiken als zaklamp en als spotlight. Lamp leeg? Je laadt ‘m gemakkelijk op via een USB-kabel.
 


AAPJES KIJKEN

De bekende aap lamp van Seletti is er ook in een outdoor variant. Een mooie aanwinst voor je jungle. Daar licht een grauwe herfstdag letterlijk en figuurlijk van op!
 


MUZIEK + LICHT

Deze mobiele tafellamp van Paulmann is niet alleen een lamp, maar ook een muziekboxje. Via Bluetooth speel je je favoriete muziek af - tot wel 6 uur lang. Ook fijn: de lamp is dimbaar. 
 


REUZENLAMP

Hoor jij bij team more is more? Dan is de Lummel lamp van Mal iets voor jou. Deze buitenlamp is ruim twee meter hoog en gemaakt van gerecycled plastic. Een statement piece voor je tuin.
 


LICHTSNOER

Licht aan, sfeer aan. Het Lumisky Vinty lichtsnoer creëert snel een fijne vibe in de tuin. Combineer met een deken en warme chocolademelk en genieten maar!


Hoe verlicht jij je herfsttuin? Laat het ons zien met #mooiwatplantendoen.