Tip: bezoek de Libelle Zomerweek!

Geniet en go green!

Genieten van een gezellig dagje uit? Dat doe je tijdens de Libelle Zomerweek! Van 11 tot en met 17 mei kun je in Vijfhuizen (vlakbij Haarlem), van 10:00-18:00 uur terecht voor de leukste workshops, spetterende optredens, live interviews, de lekkerste hapjes en drankjes en nog veel meer. En wist je dat groenexpert Romeo Sommers, bekend van Koffietijd, aanwezig is voor demonstraties en workshops? Lees verder en ontdek meer! Ook leuk: doe mee aan onze Libelle Zomerweek winactie en maak kans op een plantenpakket.

libelle zomerweek | mooiwatplantendoen

Activiteiten tijdens de Libelle Zomerweek

Het aanbod op de Libelle Zomerweek is heel divers, en daardoor is er voor iedereen wat wils. Geniet je van de spetterende optredens van Ilse de Lange, Wolter Kroes, Miss Montreal, Ruth Jacott en vele anderen? Ontdek je de nieuwste zomertrends tijdens modeshows en shop je de mooiste zomermode? Volg je gratis workshops naar keuze? Of luister je naar live interviews met Paul de Leeuw, Kluun en Marian Mudder? Aan jou de keus.

Groenexpert Romeo Sommers

We worden ons steeds bewuster van de kracht van de natuur en het belang van een gezonde, groene leefomgeving. We willen steeds meer in harmonie zijn met de natuur, want dat geeft ons ontspanning, energie én zorgt ervoor dat we ons beter voelen. Romeo Sommers laat samen met diverse kwekers zien hoe goed groen kan doen. Samen vertellen ze onder andere over (biologisch) kweken, slim omgaan met water, recycling en upcycling. Ook kun je tijdens de meets & greets met Romeo en de kwekers al je (groen)vragen stellen. Samen met de partners Decorum, Air So Pure, Edding, ACD, Ecopots en Bloemenbureau Holland maakt Romeo er een groene inspirerende oase van. Ontdek het zelf! 

Workshop: pot upcyclen

Wil je zelf aan de slag? Dat kan tijdens de workshop ‘Pot Upcyclen’ van groenexpert Romeo. Je geupcyclede pot, inclusief plant, mag je uiteraard meer naar huis nemen. Meedoen is gratis en kan op alle dagen van de Libelle Zomerweek. Meld je op de dag zelf aan bij de inschrijfbalie van ‘Sunset Boulevard’ op de Libelle Zomerweek, of loop langs om te zien of er nog een plekje vrij is. 

romeo sommers libelle zomerweek | mooiwatplantendoen

winactie Libelle Zomerweek

Leuk om te weten: tijdens de Libelle Zomerweek geven we maar liefst 10x een plantenpakket weg! Wil je kans maken op een prachtig plantenpakket van Decorum? Scan de QR-code bij de stand van Romeo Sommers, meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief vol groene inspiratie en maak kans op 1 van de 10 plantenpakketten. 

Informatie en tickets

Wil je meer weten over activiteiten en het programma tijdens de Libelle Zomerweek? Check dan de website. Tickets voor de Libelle Zomerweek koop je gemakkelijk en snel online. En kun je in de tussentijd nog meer groene inspiratie gebruiken? Ontdek dan eens de trendplanten en groene interieurtrends van dit moment.