Romantische plaatjes (deel 3)

5 instagrammers om direct te volgen!

Instagram staat natuurlijk vol met de liefde voor… alles eigenlijk. Maar een beetje romantiek gedurende je werkdag, bankhangen of treinwachten kan nooit kwaad. Daarom stellen we je voor aan vijf Insta-verrassingen die je, waar je zelf ook bent, meeslepen in romantische botanische werelden en naar betoverende groenplekjes. Droom weg bij deze plantenaccounts!

@harryandfrank

Romantische kransen, zoete doorkijkjes, tafels waar je instant rustig van wordt en stillevens waar je bij wegdroomt. De combinatie van het landelijke leven met vintage en heerlijke baksels vind je bij Harry and Frank (@harryandfrank). En een knuffel van harige Harry. 

 

@abbie_melle

Fotografe Abbie Mellé (@abbie_melle) begon als kind al met fotograferen. Samen met haar ouders en een camera ontdekte ze in de weekenden de meest prachtige plekjes. Je wilt direct weten wat er achter de deuren en ramen zit, de geuren van de bloemen proeven en samensmelten met de natuur.

 

@beautiful.gardens

Op Beautiful Gardens zie je groenshirts die je ook kunt kopen. Maar het gaat ons natuurlijk om de frisse lucht, verzameling kleuren, nonchalante schikkingen en zonnige romantiek. Kom, we gaan naar buiten!

 

Een foto die door beautiful.gardens is geplaatst op

 

@houseplantssociety

Kara Riley (@houseplantssociety) werkt als fotograaf en illustrator. Ze houdt duidelijk van planten, avonturen en mensen. Ze maakt het groen lief, zacht en betoverend. Hakken uit, sneakers aan en stap in tuinen voor een ‘ik wil ook groene vingers!’-wandeling.

 

@thefuturekept

Jeska & Dean Hearne van The Future Kept (@thefuturekept) geven je een verzameling van natuur, tafelschikkingspareltjes en ‘dat ga ik ook doen’-ideeën. Dompel je onder in prachtplanten in sfeervolle interieurs waar de ontspanning duidelijk is neergedaald.