Ontdek Fatsia: een luchtzuiverende eyecatcher!

Ga voor groene impact

Heb je een hoekje in huis waar nog niet veel gebeurd en dat wel wat levendigheid kan gebruiken? Heb je ruimte vrij naast je bank of kast? En wens je een groene eyecatcher, maar weet je niet goed welke? Wij hebben de ideale kandidaat: Fatsia!

Verzamel een plantenfamilie op tafel Mooiwatplantendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Groene vingers

Maak kennis met Fatsia. Deze groene rakker, ook bekend als vingerplant, dankt zijn naam aan het Japanse woord voor 8. Omdat de plant 8 bladeren heeft die het hele jaar door frisgroen stralen. De plant is gemakkelijk in de omgang en daarom kun je er met een gerust hart een flink aantal van in huis halen. Ook zonder 8 (of 10) groene vingers!

vergroen je interieur met fatsia

Wil je jouw interieur vergroenen, dan kun je natuurlijk kiezen voor een XL-kamerplant. Maar ook met de grote groene bladeren van Fatsia haal je in een klap veel groen in huis! Perfect voor het vergroenen van je zithoek, voor meer groen in je eethoek, of om je persoonlijke hoekje van wat extra sfeer te voorzien. En het fijne is: met meer groen in huis geef je niet alleen een stijlvolle impuls aan je interieur, maar ook een flinke boost aan je humeur! Ook zorgen kamerplanten ervoor dat je makkelijker kunt ontspannen, dat de akoestiek in de ruimte verbetert en dat de luchtkwaliteit verbetert. En dat laatste geldt zeker voor Fatsia, want deze plant behoort tot de groep luchtzuiverende planten! 

MEER winterse planteninspiratie

Heb je jouw interieur een groene impuls gegeven, dan is het nu tijd voor je buitenruimte! Met deze 6 kleurrijke winterbloeiers voeg je een flinke dosis vrolijkheid toe aan je buitenruimte. En ook een eyecatcher als Pinus zorgt voor veel ohh's en ahh's! Voor je dagelijkse dosis planteninspiratie volg je ons natuurlijk op PinterestFacebook en Instagram