Maak kans op een Kokodama-pakket

Duurzame aanwinst voor ieder interieur
Geschatte leestijd: 2 minuten

[WINACTIE GESLOTEN] Op zoek naar een stijlvolle, natuurlijke en bijzondere manier om je planten te laten stralen? Maak kennis met Kokodama! Deze waterdichte (hang)potten zijn gemaakt van kokosvezels, zijn 100% biologisch afbreekbaar en een duurzaam alternatief op de standaard plantenpot. En het leuke is: we mogen twee Kokodama-pakketten*, inclusief planten, weggeven!

kokodama | kokopot | mooiwatplantendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Winactie

Wil je kans maken op een Kokodama-pakket* van Kokodama Collection? Vul dan hieronder je gegevens in en laat ons weten waar je jouw Kokodama’s zou willen hangen of neerzetten. De winactie loopt tot en met vrijdag 20 januari. De twee winnaars worden uiterlijk vrijdag 27 januari bekendgemaakt per mail.

De kracht van kokos

Met producten van kokos, zoals Kokodama, haal je natuurlijke energie in huis. Wist je dat de kokospalm een onmiskenbare oerkracht bezit en ook wel tree of life wordt genoemd? Al eeuwenlang voorziet deze boom de mens van belangrijke levensbehoeften, zoals eten, drinken, olie, onderdak, kleding en hout.

Vakmanschap en verantwoord ondernemen

Goed om te weten: de producten van Kokodama Collection worden met de hand gemaakt in Sri Lanka, waar de verkoop ervan de lokale economie ondersteunt. Met elke Kokodama die Kokodama Collection verkoopt, gaat een deel van de opbrengst naar Sri Lanka waar het besteed wordt aan scholing van kinderen. 

*Het Kokodama-pakket bestaat uit twee Kokodama's met planten. Door het touwtje uit de Kokodama te verwijderen kunnen de potten ook neergezet worden. Zo kun je zelf kiezen waar en hoe je jouw Kokodama's laat stralen! 

DOE MEE EN MAAK KANS!

De actievoorwaarden zijn hier te vinden