Maak kans op 4 plantensteunen!

Geef klimplanten een glansrol
Geschatte leestijd: 2 minuten

[WINACTIE GESLOTEN] Ook zo’n fan van klimplanten, maar vind je het lastig om ze maximaal te laten stralen? Of kun je wel wat hulp gebruiken om ze bij hun groei te begeleiden? Geen nood! Want je maakt nu kans op een set van 4 goudkleurige plantensteunen* van Botanopia, t.w.v. €45,99. Een musthave voor plant-lovers zoals jij!

plantensteunen klimplanten
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Klimplanten voor binnen

Klimplanten zorgen voor een natuurlijke en speelse sfeer in huis. Maar welke planten zijn precies geschikt om te laten klimmen? De keuze is groter dan je misschien denkt. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste hangplanten ook klimplanten zijn? Voorbeelden van hang- en klimplanten zijn Philodendron, Scindapsus, Monstera, Hedera en Epipremnum

Laat klimplanten stralen

Voor stralende planten is de juiste bewatering en verzorging belangrijk. Maar denk ook aan de standplaats van je groene vriend(en)! Heeft een plant bijvoorbeeld veel of weinig zonlicht nodig? Bedenk ook dat planten altijd naar het licht toe groeien. Voor maximaal groen geluk laat je jouw planten natuurlijk niet alleen stralen in de woonkamer. Ook andere ruimtes zoals de hal, badkamer, keuken en slaapkamer knappen op van klimmend groen! 

Winactie

Wil je kans maken op 4 goudkleurige plantensteunen*, zoals op bovenstaande afbeelding? Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons welke klimplanten jij hiermee extra wilt laten stralen. De winactie loopt tot en met vrijdag 6 januari. De winnaar wordt uiterlijk vrijdag 13 januari bekendgemaakt per mail. 

Meer inspiratie

Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken om jouw planten een extra steuntje in de rug te geven? Ontdek dan eens de webshop van Botanopia, waar ze allerlei stijlvolle, originele en praktische producten aanbieden om jouw planten in topvorm te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van biologische plantenvoeding in een prachtig fles, die ook niet misstaat als decoratie? Ook leuk: deze regenboogstickers die verschijnen bij elke zonnestraal.


Botanopia - Rainbow maker sticker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


doe mee en maak kans!

Doe mee aan de winactie! Laat hieronder je gegevens achter. Vergeet niet om ons te vertellen welke klimplanten jij zou willen laten stralen met de plantensteunset! 

De actievoorwaarden zijn hier te vinden