Kom naar de Geheime Tuin

Stiekem genieten tijdens legendarisch tuinfeest

Wil jij een verborgen stukje groen Rotterdam ontdekken? Kom dan tussen 26 juli en 12 augustus naar De Geheime Tuin in Rotterdam! Tijdens dit creatieve festival wordt een onontdekte buitenlocatie in Rotterdam omgetoverd tot een gezellig broeinest van planten, dans, theater, bloemen, performance, muziek, workshops en exposities. De exacte locatie? Die blijft - zoals de naam al doet vermoeden - nog eventjes geheim. Maar één ding is zeker: je wordt sowieso omringd door veel groen en gezelligheid.

De Geheime Tuin Mooiwatplantendoen.nlCopyright: De Geheime Tuin

Ideale combinatie

Dit jaar vindt alweer de vijfde editie plaats van De Geheime Tuin en dat belooft nóg meer verborgen gezelligheid dan voorgaande jaren. Het uitgebreide, culturele programma biedt bezoekers een verrassende kennismaking met verschillende kunstvormen, waarbij vooral interactieve beeldende kunst en decoratie centraal zullen staan. En vergeet ook vooral de locatie niet: dit jaar zal opnieuw een bijzondere tuin worden versierd met de mooiste planten en bloemen om deze stiekeme beleving nog leuker te maken.

Kortom: terwijl jij dus geniet van de schitterende natuur om je heen, kun je ook kunstinspiratie opdoen, wegdromen bij de ontspannen muziek of nippend van je cocktail de indrukwekkende omgeving in je opnemen. Een ideale besteding voor een zwoele zomeravond, nietwaar?

Heel bijzondere plek

De Geheime Tuin is drie weken lang van donderdag t/m zondag open, dus volop tijd om van dit bijzondere festival te genieten. Kaartjes koop je online of bij de deur. En houd 25 juli om 23:59 de website goed in de gaten, want dan wordt de geheimzinnige locatie eindelijk onthuld! De organisatoren beloven alvast dat ze dit jaar groots zullen uitpakken met een wel heel bijzondere plek..