Gro(e)nline shoppen (deel 2)

Binnen no time zit heel je winkelmand vol met natuur!

Als het dan toch regent en je hebt echt iets leuks verdiend omdat je een succes hebt behaald, of omdat je de vuilniszak buiten hebt gezet… ga dan voor groen. Dat klinkt niet alleen kleurrijk, het heeft ook een hoog ‘o, dan mag het’-gehalte. Je wordt er namelijk 100% zeker blij van!

All Things We Like

Als je hier shopt, ben je goed bezig voor het milieu. Hallo, goed excuus! Ze verkopen bij All Things We Like namelijk duurzame producten, die met veel respect voor het milieu zijn gemaakt. Voor de nieuwe collectie wooden airplanters heb je zo een plek gevonden in je huis. Je valt als een blok voor het Scandinavische design met een retro-vintage saus en een moderne twist. En natuurlijk met passende potjes.

All Things We Like Mooiwatplantendoen.nl

Green lifestyle store

Green lifestyle store is ontstaan vanuit een passie voor interieur en gezond leven. Planten zijn daarbij onmisbaar; behalve dat ze mooi zijn, breken ze schadelijke stoffen af en maken zuurstof uit CO₂. In de shop vind je groene beauty’s die voor designstuk door kunnen gaan. Zo kunnen we het aangename met het gezonde combineren. 

The Jungelow

Behangetjes in de mooiste kleuren en groenprints, hanging planters, botanische bruiloftskaarten. Voor je het weet nemen planten je leven over. Maak van je huis een jungle!

Etsy: een overvloed aan plantenhaves

Op Etsy vind je van alles wat anderen nog niet hebben. Vaak zelfgemaakt en zelden dertien in een dozijn. Tik als zoekopdracht ‘plant’ in en je krijgt een overvloed aan potjes, borduursels en prints te zien. Zelfs buttons. Eigenlijk heb je er alles van over heel de wereld. En je wilt ook gelijk alles van over heel de wereld. 

Urban Jungle: zet je planten achter glas

Ze bestaan al even, maar ze blijven een hoog hebberigheidsgehalte hebben. De jungles zijn prachtig en de instelling van Urban Jungle spreekt ook tot de verbeelding: je hebt niet veel nodig, je hebt alleen het juiste nodig. Zo maken de glazen kunstwerkjes iets wat op het eerste gezicht gewoon lijkt ineens bijzonder. Laten we gaan focussen!

Plant Makeup: natuurlijk stralen

Weg met de chemische goedjes voor op je gezicht! We gaan au naturel, want een frisse uitstraling komt voortaan zo uit de puur natuur, zonder zelfs een klein vleugje geitenwollensokkengehalte. Bij Plant Makeup gebruiken ze alleen planten en bloemen voor verrukkelijke visagie. Hiermee maken ze knallende kleuren en subtiele doordeweekse smeersels in prachtpotjes. En dan hebben ze het ook nog eens op zo’n manier gefotografeerd dat je alles, maar dan ook echt alles wilt hebben. Uiteraard wordt de make-up niet op dieren getest, dus moet je zelf de hele collectie zo snel mogelijk uitproberen!