Gespot: stationery voor plantenliefhebbers

Notitieboekjes, kaarten, washitape en veel meer

Een urban jungle in je woonkamer, verticaal tuinieren op je terras en de mooiste boeken op je salontafel. Planten! We kunnen er geen genoeg van krijgen. Botanische prints en illustraties kunnen dan natuurlijk niet ontbreken in deze alomvattende liefde. Dus laden we onze digitale winkelwagentjes vol met notitieblokken, kaartensets, rollen washitape, posters, sticky notes, to-do lists... Want ja, dit hebben we nodig! 

Stationery met botanische prints Mooiwatplantendoen.nl

Hebben, hebben, hebben

Wees gewaarschuwd, wanneer je de nieuwe collectie van Studio Stationery ziet is het bijna onmogelijk om niet met een paar klikken je mandje vol te laden. En waarom ook niet? Zo'n notitieboekje vraagt er toch om om in geschreven te worden!


Een kaartje erbij

Wil je iemand persoonlijk bedanken? Koop een mooie kamerplant en doe daar een handgeschreven kaart bij. Bijvoorbeeld deze met prachtige botanische prints van Postable Papergoods. Hij is bijna te leuk om weg te geven! 


Om niet te vergeten

Dat ene telefoonnumer, die snelle notitie, of die echt-niet-vergeten taak van je to-do list. Sticky notes zijn een lifesaver op een werkplek. Maak er een vrolijke boel van en ga voor deze cactus versie! Dat staat leuk!


Een lijstje voor dit, een lijstje voor dat

Ben jij ook een lijstjes-mens? Dan is deze van Rifle Paper Co. helemaal wat voor jou. Een doosje eieren, een pak melk, een volkoren brood.. je boodschappen zijn dan misschien niet heel inspirerend, maar het lijstje tovert sowieso een glimlach op je gezicht.


Voor elke kale muur

Ken jij ze al, de prachtige prints van Liekeland? Een tuinkas, dennebos, bietenveld of de wildernis. Lieke legt ze allemaal even prachtig vast in prints. Lijstje eromheen en klaar! Kijk nou hoe ze de kamer opfleuren!