Gespot: paradijselijke tuinen

Groen met een gouden randje

In de nieuwste editie van The Green Gallery spotten we het boek Evergreen: Living with Plants. Het boek neemt je mee naar een jaloersmakende verzameling plekken waar planten de esthetische trekpleisters zijn. 

Evergreen Living with Plants The Green Gallery Mooiwatplantendoen.nlCopyright: haarkon.co.uk

De eerste stap naar een groene oase

Kijk binnen bij verstopte binnentuinen, bonte overwinteringshutten en gebouwen middenin de stad die afstappen van conventionele versiering en de natuur omarmen. Laat je inspireren en motiveren door de paradijselijke tuinen in het boek om van jouw ongebruikte hoekjes en ruimtes een groene oase te maken. Geen tijd en ruimte? Met dit boek op de koffietafel is de eerste, juiste stap gezet. 

Het boek Evergreen: Living with Plants is te koop via de website van Gestalten. Een prachtig cadeau aan jezelf of voor wat extra groen onder de kerstboom.

Gouden schatten

Voor nog meer groen met een gouden randje verwijzen je dolgraag naar de eindejaarsuitgave van The Green Gallery met het thema golden treasures. Maar niet voordat je je creditcard hebt verstopt.

Zwijmel weg bij de 2016 couture collectie van Fendi by Karl Lagerfield en druk je neus tegen het beeldscherm wanneer je de Art Nouveau Golden Curved Jewelry aan het bewonderen bent. Oh nee, nu raakt de december wishlist alweer vol! 

Als je dan toch bezig bent...

Probeer de spectaculaire shopping page van The Green Gallery eens te weerstaan. Vol items waarvan je niets wist dat je ze nodig had. Zoals een over de top floraal geborduurd muiltje. Hallo Assepoester, daar staat je naam op!

De teleurstelling van lege digitale winkelmandjes wordt verzacht door de zoetsappige smaak van sinaasappels en chocolade. Bekijk het heerlijke recept snel hier