Geen omkijken meer naar je kruidenplanten

Ontdek de slimme Eva Solo kruidenpot

Ben je ook altijd zo blij als je een basilicum- of peterselieplantje hebt gekocht? Kruidenplantjes staan vrolijk in je keuken én maken natuurlijk iets extra's van je maaltijd. 

Alleen na een paar dagen hangen de blaadjes er ineens vaak heel anders bij. Waarschijnlijk heeft de kruidenplant net iets teveel of te weinig water gekregen. 

Eva Solo kruidenpotCopyright: evasolo.com
Eva Solo Kruidenpot

Ontmoet de Eva Solo Kruidenpot

​Eva Solo heeft een pot geïntroduceerd met een eigen bewateringssysteem waardoor de plant water krijgt wanneer hij het nodig heeft.

Hoe werkt het? 

In de natuur gebruiken planten hun wortels om voldoende grondwater binnen te krijgen. Eva Solo heeft in de bodem van de potten nylon draadjes laten lopen die in het waterreservoir hangen. Via deze draden komen de planten aan voldoende vocht. Zelf moet je nog wel het waterreservoir één keer per week bijvullen. Als je kruidenplant met deze slimme pot na een week alweer klaar is voor de prullenbak, dan is het omdat hij kaalgeplukt is na al dat kokerellen. 

Ben je fan? 

De pot is beschikbaar in verschillende formaten en kleuren voor je kruidenplantjes. Dit is trouwens niet de enige pot met zo’n handig bewateringsysteem, maar wat wij bijzonder aan deze versie vinden is het strakke design van de pot, geschikt voor elk interieur.

De Eva Solo Kruidenpot kost rond de 37 euro, de prijs verschilt per variant. Lees hier meer over deze slimme pot en andere varianten.