Een kijkje in de groene wereld van @satie_san

Botanische influencer

Gespot in The Green Gallery #12: plant artist Satoshi Kawamoto. Deze groene influencer  (’74) uit Japan heeft een behoorlijke achterban opgebouwd met zijn Instagramaccount @satie_san. Wij begrijpen wel waarom. Bereid je voor op een flinke dosis abs, tats, pups & plants.

Instagram groene influencer @satie_sanCopyright: @Satie_san

Groene wereld

Maar het is niet alleen op Instagram waar Satoshi Kawamoto zijn voorliefde voor het plantenrijk deelt. Met regelmaat wordt hij door toffe, bekende mode- en lifestylemerken gevraagd om de aankleding te doen van een winkel, show, etalage of locatie. Zo werkte hij voor onder andere Adidas, Madewell, & Other Stories, Papermag en GAP in diverse grote steden over de hele wereld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and him ・・・ #hanging #plants #interior #love #boyswithplants #monkey

Een bericht gedeeld door Satoshi Kawamoto (@satie_san) op

Een dagelijks inkijkje

Op zijn Instagramaccount geeft Satoshi een meer dagelijks inkijkje in zijn leven. Satoshi met zijn hond Zorro (die ook een eigen account heeft), Satoshi met een toffe outfit naast een paar groene prachtplanten, een detailshot van bijzondere plantbladeren, een detailshot van zijn afgetrainde lijf vol tattoos, maar evengoed ook van zijn nieuwe interieuraanwinsten voor zijn prachtige appartement in Milaan. En wat vinden we in het interieur? Jazeker, volop groen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Philodendron oxycardium ・・・ #philodendronoxycardium #philodendron #greenfingers

Een bericht gedeeld door Satoshi Kawamoto (@satie_san) op

Niet lezen, maar kijken

De combinatie van finesse, mannelijkheid en groen blijkt een schot in de roos. Een fijn account om te volgen als je fan bent van groen én andere mooie dingen in het leven weet te waarderen.

Uitgekeken?

Lees de nieuwe editie van The Green Gallery voor nog veel meer planteninspiratie in alle kunstvormen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback #singapore photo by @eritsukimoto

Een bericht gedeeld door Satoshi Kawamoto (@satie_san) op