Bezoek de Pop-Up store van Green Lifestyle

Een ideale plek voor plant- en interieurliefhebbers
Geschatte leestijd: 2 minuten

Plant- en interieurliefhebbers opgelet! Webshop Green Lifestyle opent voor heel even haar deuren aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Heb jij zo'n toffe botanische plant of mooi, groen accessoire op het oog? Duik dan vooral niet achter je computer maar trakteer jezelf op een uitje naar deze pop-up store. Bekijk de bijzondere collectie, aanschouw de weelderige verzameling planten of maak een praatje met zussen en oprichters Britt en Denise. Wees wel snel, want de deuren gaan op 30 september weer dicht.

Groen en gezond

Britt en Denise weten dat veel mensen geen planten houden omdat ze te weinig tijd hebben om de juiste uit te zoeken en deze plant vervolgens te verzorgen. Dat vinden ze jammer, want volgens de dames kom je in een huis met planten pas écht tot rust. Daarom besloten ze de Green Lifestyle Store op te richten: een webwinkel waar je op je gemak door al het groen kunt dwalen en op jouw tempo een groene vriend kunt uitkiezen. Naast planten vind je er ook groene accessoires en gadgets, die perfect gecombineerd kunnen worden met de botanische planten uit de webshop.

Droom

Met hun webwinkel proberen de zussen hun grote droom waar te maken: een groen en gezond leven voor iedereen mogelijk maken. En om die droom ietsje meer te verwezenlijken hebben ze nu tijdelijk ook een winkeltje geopend, zodat je hun exotische plantencollectie in levende lijve kunt aanschouwen - als de tijd het toelaat. Lukt het nou niet om voor 30 september langs te gaan, raak dan vooral niet in paniek: daarna kun je gewoon weer achter je computer schuiven en je winkelmandje volladen met groen geluk.