Bezoek de Geheime Tuin in Rotterdam

Magisch tuinfeest in Rotterdam
Geschatte leestijd: 2 minuten

Van 1 tot met 3 maart wordt een - voor nu nog-  onbekende tijdelijke locatie omgetroverd tot een groene stadsoase. Groen, groener, groenst. Combineer deze flinke dosis groen met een heel scala aan culturele activiteiten, van muziek, theater, spoken word tot kunstinstallaties, en je hebt het concept van de Geheime Tuin te pakken. 

Gewoon even chill

De Geheime Tuin keert terug. Met de winter blues nog vers in je geheugen is het de hoogste tijd om op te warmen voor het lenteseizoen en even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Natuurlijk doe je dat in een groene stadsoase. Van 1 tot en met 3 maart kan je terecht bij het festival De Geheime Tuin in Rotterdam voor een bombastische tuinviering. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10,-. 

Ontdek de Geheime Tuin

Je wilt het proeven, je wilt het voelen, je wilt het meemaken. Snappen we! Verwacht een magisch festival vol muziek, dans, theater, performance, exposities en meer. Drie dagen lang zet De Geheime Tuin een verborgen Rotterdamse locatie in de schijnwerpers. Weet je iemand die wel wat groene ontspanning en plezier kan gebruiken? Nodig ze uit, neem ze mee, maak er samen iets moois van!

Geheim

Natuurlijk is het geen Geheime Tuin zonder een passende en - voor nu nog - geheime locatie. Houd daarom de website van de Geheime Tuin goed in de gaten, want op 28 februari wordt de locatie van dit groene festival bekend gemaakt. 

Voor de thuisblijvers

Is Rotterdam te ver weg of is je agenda al gevuld? Als je er niet bij kan zijn, dan maak je gewoon thuis een stads- of plattelandsoase in je tuin of woonkamer. Stel je voor: steek een vuurkorf aan, wikkel je in warme truien en/of zachte dekens, zet je favoriete muziek op, hang lampjes in de bomen of aan de schutting en haal de lekkerste (groene) hapjes in huis. Maak er een winterse gathering van met vrienden of geniet helemaal solo van de magische sfeer en rust. Het is jouw feestje, eh, oase!