Maak kans op een luxe schaal vol orchideeën t.w.v. €70

Bij aankoop van een orchidee bij Albert Heijn
Geschatte leestijd: 2 minuten

Ranke stelen, spraakmakende vormen en bloemen als kunstwerkjes: de orchidee heeft het allemaal! En met haar prachtige kleuren bezorgt ze je ook nog eens een warm herfstgevoel. Kun je ook niet wachten om deze stijlvolle schoonheid in huis te halen? Breng dan vanaf 15 oktober een bezoek aan Albert Heijn, want bij aankoop van een orchidee maak je kans op één van de 100 luxe schalen vol orchideeën, t.w.v. €70!

orchidee luxe pot

Orchidee: de puurste vorm van geluk

Uit consumentenonderzoek blijkt dat de orchidee een van de meest populaire bloeiende kamerplanten is. En dat is niet zo gek! Want met haar lange bloeiperiode, prachtig gekleurde bloemen en meer dan 25.000 verschillende soorten, maakt deze plant van ieder huis een thuis. 

zo maak je kans op een luxe schaal vol orchideeën

Wil je kans maken op één van de 100 luxe schalen vol orchideeën t.w.v. €70? Zo doe je mee: 

  1. Koop een orchidee bij een deelnemend Albert Heijn filiaal. Vanaf 15 oktober ontvang je bij aankoop van een orchidee een krascode.
  2. Kras je code, ga voor 6 november naar de actiepagina en stuur je code en je gegevens in. 
  3. Je ziet direct of je gewonnen hebt. Veel geluk! 

De juiste verzorging voor je orchidee

De orchideeën van Albert Heijn worden met grote zorg gekweekt door speciaal geselecteerde kwekers. En wist je dat Albert Heijn bloeigarantie geeft op haar orchideeën? Deze garantie kun je vinden op het etiket van de plant.

Heb je zo’n prachtige bloeier gekocht, dan wil je die goede zorg natuurlijk voortzetten. Geen zorgen: met de onderstaande verzorgingstips gaat dat zeker lukken.

  • Zet de orchidee op een lichte plaats, maar niet in direct zonlicht. De beste temperatuur voor een orchidee is tussen de 16 en 25 graden Celsius. 
  • Zet je orchidee niet in de tocht en niet in de buurt van de verwarming en de fruitschaal.
  • Geef de plant wekelijks 60ml water, of dompel de kluit een keer per week 5-10 minuten onder in een lauw bad. Laat de kluit goed uitlekken en zorg ervoor dat de aarde goed droog is voordat je de orchidee weer een bad geeft. 

Meer inspiratie

Kun je nog wel wat meer orchidee-inspiratie gebruiken? Kijk dan eens op orchidsinfo.eu en @orchidsinfo! Je leest er meer over verschillende soorten orchideeën, doet interieur-inspiratie op met deze tropische schone in de hoofdrol en ontdekt tips voor een orchidee in topconditie. Of ontdek in onze plantenwijzer meer over de orchidee.