5X PLANTPOTTEN DIE JE WILT HEBBEN

Goede voornemens starten met goede plantpotten

Soms heb je gewoon zin in een nieuwe vaas. Want dan oog iedere plant, die je aan jezelf hebt gegeven, natuurlijk nóg mooier. In de nieuwste editie (en eigenlijk alle voorlopende edities) van The Green Gallery stond een exemplaar om bij weg te dromen. Deze 5 plantpotten staan bij ons in het digitale winkelmandje:

 

Veelzijdig type

De plantpot slash vaas van AYTM is echt een veelzijdig type. Gebruik deze roze globe als plantpot, vaas of als plek voor je favoriete zoete snoepjes. En ja, als je zou willen, wordt zelfs de goudvis hier ook heel blij van. 


 
 

Goud voor een zacht prijsje

Bij de IKEA hebben ze een pot die elke plant nóg mooier maakt. De Vinter 2018 staat op elke plek in huis prachtig. Hallo groen, hallo goud!


 

Oh hey, Hay!

Het Scandinavische Hay weet ons al jarenlang te verwennen met de mooiste woonaccessoires. Ook dit seizoen hebben ze een 'botanical family' die je maar al te graag wilt adopteren. 


 

5x de mooiste plantpotten Mooiwatplantendoen.nl

Hexagon blijft hip

De geometrische vorm van de Ferm plantenpot blijft jaar na jaar een graag geziene gast in huis. In poederroze, donkerblauw, strak zwart of glimmend goud. Welke kies jij?


Terug naar de sixties

Serax gaat met de Terra Cotta-serie terug naar de jaren '60. Deze speelse plantpotten kunnen staan, hangen, liggen. Leuk voor erbij: ga zelf aan de slag met een macraméhanger.


Heb jij een bijzondere vaas gezien die je met ons wilt delen? Laat het ons weten op Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatplantendoen.