5X PLANT DESIGN INSPIRATIE OP INSTAGRAM

Voor elke ruimte van je huis

Nu je veel thuis te vinden bent, wordt de verleiding om je huis aan te pakken steeds groter. Goed nieuws! Je interieur transformeren kan op een simpele manier: laat planten de hoofdrol spelen. Deze vijf Instagram accounts laten zien hoe je Plant Design thuis toepast. Van badkamer tot slaapkamer: we got you covered. 

@THEKWENDYHOME - BADKAMER

Slechte dag? Wendy’s account vrolijkt je zo weer op. De frisse foto’s van haar plantenparadijs zorgen voor een instant blij gevoel. En de behoefte om je badkamer eens flink onder handen te nemen!

@STEPHWILSONSPACE - WOONKAMER

De woonkamer van @stephwilsonspace is met recht een urban jungle te noemen. Overal waar je kijkt staan, hangen of balanceren planten. Je zou niet verwachten dat dit huis midden in het drukke Londen staat. 

@SARATOUFALI - WOONKAMER

Dat @saratoufali interieurdesigner is, verbaast je vast niet wanneer je haar account bekijkt. Sara heeft oog voor planten - en details - en plaatst de mooiste, dromerige Plant Design inspiratie op haar Insta.

@URBANPLANTCONSERVATORY - KEUKEN

Uitkijken op het groen terwijl je in het groen zit: @urbanplantconservatory heeft het goed voor elkaar. In een paar maanden tijd toverde zij een hoek in de kale keuken om tot ultieme groene ontbijtplek. Doe ons ook zo’n raampartij!

@HOTHOUSE.JUNGLE - SLAAPKAMER

Dat is nog eens lekker wakker worden, zo tussen het groen. En niet alleen de slaapkamer is een groene oase - het hele huis van @hothouse.jungle staat vol met planten. En dat levert hebberigmakende plaatjes op.

Nog niet uitgekeken? Neem dan een kijkje op ons Instagramaccount