164 interieurs met een groene WOW-factor

Een boek vol binnentuinen, zwevende bomen en mega plantenwanden

Groenexpert Sander Kroll reisde de hele wereld over om de meest botanische interieurs van de wereld vast te leggen. Van enorme binnentuinen tot zwevende bomen tot mega plantenwanden. Benieuwd hoe jij jouw eigen huis kunt veranderen in een groen en stijlvol paradijs? Laat je dan vooral inspireren door de prachtige foto's in Sanders nieuwe boek Inspiration, het vijfde deel uit de succesvolle boekenserie Plants Exrta Large.

Inspiration - Sander Kroll Mooiwatplantendoen.nlCopyright: Sander Kroll

Groen en groot

Het boek is vooral bedoeld voor interieurarchitecten, vastgoedmanagers en groenprofessionals, maar wij willen je deze groene bijbel niet onthouden. De fraaie foto's laten spectaculaire groendecoraties zien in gebouwen uit onder andere New York, London, Amsterdam, Barcelona en Bangkok. Net als je denkt dat het niet groter, groener of geweldiger kan, kom je op de volgende bladzijde een nieuwe, verbluffende creatie tegen. Dit boek ademt en al inspiratie. En met jouw creatieve geest, maak je met minder ruimte gewoon een mini-variant hierop. 

Kijken én lezen

Zodra je bent bijgekomen van alle pracht die de enorme bladzijden in jouw hoofd hebben geprent, kun je daarna op je gemak lezen waar elk gebouw staat, welke architect verantwoordelijk is voor het groene idee en welke interieurarchitect het idee heeft uitgevoerd. Leuk voor als je het ontwerp in het echt wilt bewonderen.

Waar te koop

Nieuwsgierig geworden? Je kunt boek onder andere kopen bij bol.com