Zó fleur je jouw thuiswerkplek op met Bakker.com

Tijdelijk met gratis pot bij webshop Bakker.com!

De thuiswerkplek is een blijvertje en dat is goed nieuws! Heerlijk opstarten in je pyjamabroek, een koelkast vol heerlijke versnaperingen die niet worden gestolen door hongerige collega’s, geen chagrijnige gezichten in de ochtendspits en ongegeneerd je favoriete serie kijken tijdens de pauze. Thuiswerken heeft vele voordelen, maar voelt soms nog wat inspiratieloos. En dat los je op door je werkplek op te fleuren. Dat vergroot niet alleen de productiviteit, maar ook de fun-factor. Om je van start te helpen heeft Bakker.com een mooie actie. Koop je een plant, krijg je een gratis pot. Bedankt plant!

Bedankt plant Mooiwatplantendoen.nl

Een plantpot cadeau

Van 4 tot en met 17 oktober loopt er een mooie actie in samenwerking met webshop Bakker.com. Koop een anthurium en/of bromelia en krijg een Elho pot cadeau. Waarom de Anthurium en Bromelia? Lees snel verder. 

Anthurium: exotische showstopper

De kleurrijke schutbladeren van Anthurium herken je uit duizenden. Deze plant transformeert je bureau van een saai kantoor aan huis in een werkplek in de jungle. Het oog wilt ook wat, toch? En dat is nog niet alles, anthurium is ook nog eens een plant die de lucht zuivert. Dan rest de grote vraag: ga je voor rood, roze, paars, geel, wit of groen?

Bromelia: flamboyante eyecatcher

Vanuit waaierige, groene bladeren prijken de verticale flamboyante schutbladeren van Bromelia. Verwacht een instant wow-gevoel tijdens de eerste indruk! De woonplant staat voor bescherming en helpt jou de werkdag door te komen. “Even de ogen van het scherm”, “Heb je al geluncht?”, Vergeet je de meeting niet over 6 minuten”. Als de liefdevolle collega’s die je thuis soms mist.

Kan jij niet wachten om je werkplek te vergroenen met behulp van planten? Ga dan snel naar https://nl-nl.bakker.com/pages/gratis-pot en gooi een Anthurium en/of Bromelia in je winkelmand. Bedankt plant!