Winters verdwalen in de Geheime Tuin

Een stadsoase in Rotterdam

Groen, groener, groenst. Combineer deze flinke dosis groen met een heel scala aan culturele activiteiten, van muziek, theater, spoken word tot kunstinstallaties, en je hebt het concept van de Geheime Tuin te pakken. 

De Geheime Tuin Mooiwatplantendoen.nlCopyright: ontdekdegeheimetuin.com

Gewoon even chill

Want: het is koud, het is druk en de januari blues zit nog vers in je geheugen. Hoogste tijd om je te laten opwarmen, om te ontsnappen aan de drukte, om je te laten inspireren. Natuurlijk doe je dat in een groene stadsoase. Drie weekenden in februari kan je hiervoor terecht bij het festival De Geheime Tuin in Rotterdam. Voor €2 kan je naar binnen en beleef je, zowel in de tuin als binnen, de winterse sferen, een magisch decor en een programma vol verrassingen. 

Ontdek de Geheime Tuin

Je wilt het proeven, je wilt het voelen, je wilt het meemaken. Snappen we! Houd de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 8 en 25 februari vrij in je agenda zodat je erbij kan zijn en zelf de wintereditie van De Geheime Tuin kan beleven. Ken je nog meer plantenliefhebbers? Of weet je iemand die wel wat groene ontspanning en plezier kan gebruiken? Nodig ze uit, neem ze mee, maak er samen iets moois van!

Geheim

Natuurlijk is het geen Geheime Tuin zonder een passende en - voor nu nog - geheime locatie. Houd daarom de website van de Geheime Tuin goed in de gaten, want op 7 februari wordt de locatie van dit groene festival bekend gemaakt. 

Voor de thuisblijvers

Is Rotterdam te ver weg of is je agenda al gevuld? Als je er niet bij kan zijn, dan maak je gewoon thuis een stads- of plattelandsoase in je tuin of woonkamer. Stel je voor: steek een vuurkorf aan, wikkel je in warme truien of zachte dekens, zet je favoriete muziek op, hang lampjes in de bomen of aan de schutting en haal de lekkerste (groene) hapjes in huis. Maak er een winterse gathering van met vrienden of geniet helemaal solo van de magische sfeer en rust. Het is jouw feestje, eh, oase!