Win een Zenplant voor je moeder

Geef haar met Moederdag rust voor in de woonkamer

Je bent volwassen, maar je moeder staat nog altijd voor je klaar. Als je een luisterend oor nodig hebt, het om een oppassessie gaat of je verschrikkelijk veel zin hebt in je lievelingskostje van vroeger. Daardoor blijven moeders altijd druk. Gelukkig brengen Zenplanten rust in je ouderlijk huis. Eventueel aangevuld met een eigen bedachte botanische mantra. En nu kun je er een winnen voor je moeder, omdat ze er altijd voor je is!

Win een zenplant Mooiwatbloemendoen.nl

Rustgevende blikvanger

Zenplanten vinden hun oorsprong bij de Zen Boeddhisten, waarbij eerbied voor de natuur voorop stond aan het einde van de 14e eeuw. Ze richtten hun tuinen prachtig, maar sober in om de perfecte meditatieplek te creëren. Moeders en zorgen gaan hand in hand, dus kunnen ze wel wat rust gebruiken. Laat haar daarom neerploffen bij de mini-oase van rust.

Groeiende Zen-collectie

De Bonsai, Ficus Ginseng en Dracaena lucky bamboo verspreiden met hun sobere uitstraling een dosis rust door het huis. Andere soorten zijn Chamaecyparis, granaatappel, Crassula ovata en Carmona retusa. Ze zijn krachtig en hebben een serene uitstraling waardoor je moeder er bijna niet omheen kan en ze er steeds aan herinnerd wordt dat ze af en toe op de rem mag trappen. Ben je bang dat ze in de stress schiet bij het idee van bijknippen en bijvoeden? Helemaal niet nodig… het onderhoud is een makkie.

Hoe kun je een rustboompje winnen voor mams?

Wil je dat mams zo snel mogelijk kan genieten van welverdiende rustmomenten? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een groene pracht-ontspanner voor Moederdag!

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar is via de mail op de hoogte gebracht.