Win 5 Binnenstebuiten-planten voor Moederdag

Sterke planten voor sterke moeders

Jouw moeder, of degene die je zo beschouwt, barst natuurlijk van de talenten en goede eigenschappen. En laat daar nou altijd een plant bij passen! Vooral Binnenstebuiten-planten zijn megaflexibel en sterk, net als je moeder. En die schoonheden kun je nu voor haar winnen.

Calla, Celosia, Campanula, potlelie en ballonklokje Mooiwatplantendoen.nl

De Binnenstebuiten-planten zijn Celosia, Campanula, Calla, potlelie en ballonklokje. Prachtige woonplanten die het ook buiten naar hun zin hebben. We verloten een set van deze 5 planten, die allemaal zo hun eigen karakter hebben. Van links naar rechts:

Ballonklokje

Bloemen die je maandenlang toelachen en een symboliek die staat voor de vijf zintuigen: het ballonklokje is een positieve huis- en tuingenoot. Voor moeders die teruglachen bijvoorbeeld.

Campanula

Deze sterke plant geeft kleur aan je huis en je terras. Campanula staat ook symbool voor onder andere volwassen worden, iets waar je je moeder je mee hielp. Daarom mag deze plant eigenlijk niet ontbreken op Moederdag.

Calla

Een elegante verschijning met een gestileerde uitstraling, zo zouden wij de Calla omschrijven. Een mooi compliment voor je moeder. Het schijnt bovendien dat Griekse goden uit de kelk dronken, dus je kunt er ook nog een mooi verhaal bij vertellen.

Potlelie

Bij aromatherapie helpt lelie om een veilig gevoel te krijgen. Is er een mooiere symboliek voor Moederdag? Daarnaast valt er ook nog genoeg te genieten van de buitenkant, met bloemen in het rood, oranje, geel, roze, paars, bijna zwart, of wit.

Celosia

Celosia heeft vlammende toortsen of een kam van fluwelige kronkels, die er een beetje uitzien als hersenen. Die staan op Moederdag symbool voor het feit dat je moeder verstandig is en graag goede raad geeft. De plant vraagt bovendien, net als zij, niet veel terug.

Winnen?

Vertel ons waarom jouw moeder deze set zou moeten winnen. Je kunt de planten natuurlijk ook verdelen onder verschillende lieve mama's. Hoe dan ook: laat het ons weten tussen zondag 30 april en maandag 8 mei 2017. Op dinsdag 9 mei mailen wij de winnaar voor de adresgegevens en op zaterdag 13 mei bezorgen we de planten bij je moeder.

Deze actie is afgelopen. We hebben de winnaar per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

Winactie: Binnenstebuiten-planten