Speciaal voor mams: tools voor in de tuin

Verras en verwen haar groene vingers op Moederdag

Ineens zijn we weer in mei aanbeland. Ter plekke zie je het groen de lucht in schieten en blaadjes vermenigvuldigen zich als een malle. Deze maand zet je natuurlijk ook je moeder weer eens flink in het zonnetje. Maar wat geef je aan de mams met knalgroene vingers?

Shopping Moederdag Mooiwatplantendoen.nl

Zomerse vogelfeestjes

Appels worden al lang niet meer gelinkt aan boze stiefmoeders. Vanaf nu zijn ze zelfs de place to be voor lunch, diner en menig vogelfeestje. Dit hangende houdertje zorgt dat hele vogelfamilies even langs kunnen vliegen voor een snack. Het strakke design komt van Scandinavian designers Ahnlund-Karlen.


Bescherming voor babyplantjes

Nu jij volwassen aan de wereld bent afgeleverd door je moeder, heeft ze wellicht iets anders nodig om te beschermen. Gelukkig zijn er zaailingen die de mama-skills kunnen gebruiken. Met dit fairtrade juweeltje kan ze de plantjes die het nodig hebben de perfecte bescherming bieden. Geen vogel die te vroeg de vruchten plukt, maar een lekker zonnetje is van harte welkom door de gaten en kieren. Deze zaailingbeschermer is handgeweven met gespleten bamboe in Cambodja en verkrijgbaar in verschillende formaten.


Meer kleur in de tuin

Voor de kleurrijke moeder is effen tuingereedschap niet goed genoeg. Stimuleer haar enthousiasme, zodat ze nog fanatieker tekeer kan gaan in de tuin. Hoe dan? Met deze blije botanische setjes. De koraal bloemenprint is van oorsprong een textielontwerp gemaakt door William Kilburn rond 1790.

 

 

Comfort voor groene vingers

De groene vingers van lieve dames verdienen perfect passende tools. Daarom hebben de designs van Sophie Conran een kleiner handvat voor betere grip. Extra comfortabel tuinieren dus!


 

Stijlvol oogsten

Over een poosje schreeuwen fruitbomen dat ze klaar zijn om je moeder en jou te voeden en verwennen. Maar om het perfect geproduceerde fruit nu in een plastic bakje te leggen na de pluk… nehhh. Besjes, bramen en frambozen worden straks stijlvol gestapeld, waarna het cadeau als perfect snaaibakje op tafel mag. Dit unieke verzamelbakje is handgemaakt in Nieuw-Zeeland.


 
Botanisch badderen

Krijg je je moeder aan het einde van de dag de borders en bakken niet uit? Geef haar de mooiste blikjes en potjes met heerlijke nagenietproducten: handcrème, SOS-balsem en spierbalsem voor een botanisch bad. De fruitige, frisse geur van de perfecte tuinmix zorgt dat ze in haar element blijft: sappige geuren van rode tomaten en rode aalbessen in combinatie met groene frisheid van basilicum en munt op basis van cederhout en musk.


Vul snel je winkelwagen en maak er een moeder-feest-dag van!