Zo voel je je nóg lekkerder met planten

Maak kans op zuiverend groen in een pot of flesje

Planten zuiveren de lucht, maken je hoofd leeg en je uitzicht heel aangenaam. En om je nóg lekkerder te voelen met planten, maak je bij geselecteerde bloemisten nu kans op zuiverende prijzen. Win een detox kuur van Sapje, of één van de Air So Pure planten. Al een code ontvangen? Check hier of je in de prijzen bent gevallen. Bedankt Plant, voor het zuiveren van lucht, lichaam en geest.

Winactie Sapje Bedankt Plant Mooiwatplantendoen.nl

De detox: groene liefde in een flesje 

Wat kun je verwachten van de detox kuur? Sapje levert je het hele zuiverende pakket voor drie dagen. Zo krijg je in een paar dagen tijd voedingsstoffen binnen van vele kilo’s biologische groenten, kruiden, specerijen, zeewieren en een klein beetje fruit. En dat voelt goed!

Zo werkt de winactie

Als je voor 21 oktober voor €20,- aan planten koopt bij een van deze bloemisten dan krijg je een unieke actievoucher. Met de code op de voucher maak je kans op één van de 25 detox kuren van Sapje of één van de 50 Air So Pure planten. Niets gewonnen? Dan krijg je hoe dan ook een kortingscode die je kunt besteden in de Sapje-webshop. Lees hier de actievoorwaarden.

Vul je actiecode in

Je kunt je actiecode invullen tot en met 27 oktober:

Selecteer de winkel waar je de actievoucher kreeg. Tip! Zoek op plaatsnaam om de winkel sneller te vinden
Selecteer of je akkoord bent met de actievoorwaarden.