Ruik je de Phalaenopsis?

Beyoncé Rise geurt naar orchidee en ‘empowerment’

Verlang jij er ook wel eens naar om een vleugje Beyoncé in je te hebben? Dat lukt ook zonder bloed, zweet en tranen met haar parfum Beyoncé Rise. Hierin krijgt de orchidee alle ruimte.

Queen Bee en de Phalaenopsis

Met Beyoncé Rise lanceerde ‘Queen Bee’ een geur die de kracht van vrouwen symboliseert. Ze verwerkte in het parfum de bloem van haar lievelingsplant, de orchidee. Samen met abrikoos, basilicum, Freesia, musk en vetiver ontstaat zo een bloemige ‘scent of empowerment’. De geur is verkrijgbaar als Eau de Parfum in 15, 30, 50 en 100 milliliter, als glimmende bodylotion en als zijdezachte douchegel. Fijn voor jezelf, maar ook een mooi cadeau voor iedereen die je een vleugje Beyoncé gunt.

Phalaenopsis in een pot of een flesje

Wist je trouwens dat planten er sowieso voor zorgen dat jij je goed voelt? Hun groene kleur, de zuurstof die ze geven en hun optimistische aanblik zorgen er allemaal voor dat jij lekker in je vel zit. Daarom is een Phalaenopsis in een pot, naast een orchidee in een flesje, een aanwinst in je leven. Je hebt de woonplant in het paars, roze, zalmkleur, wit, geel en blauw en in verschillende maten.

In de Plantenwijzer lees je meer over de achtergrond en verzorging van de Phalaenopsis.