Plant je goede voornemens

Hang briefjes aan blaadjes als reminder en motivatie
Geschatte leestijd: 1 minute

De feestdagen zijn voorbij, dus kerst moet nu echt de deur uit. Ja, echt. Maar voor je het weet, gooi je samen met de kerstboom alle goede voornemens weg. Daarom gaan we het inspirerende met het groene combineren. Maak een goede voornemens-plant!

Plant met goede voornemens

Zo maak je een goede voornemens-plant

Eigenlijk maakt het niet uit welke plant je gebruikt. Ga voor groot of kies een middelmaatje. Eentje met een betekenis of gewoon een pronkstuk. Met kleur of eenvoudig groen. Je moet 'm natuurlijk wel zo mooi vinden dat je er regelmatig naar gaat kijken. Schrijf vervolgens je goede voornemens op papiertjes, kaartjes of print ze uit met motiverende plaatjes erbij. Bevestig de goede voornemens met lint of touw aan de plant. En klaar is je goede voornemens-plant.

Jij een plant en jij een plant en jij een plant!

Blijft het bij een enkele goede voornemens-plant? Nee, ga los! Geef je vrienden een plant vol briefjes als steuntje in de rug. Maak samen met je gezin een ‘hier moeten we ons echt aan houden’-plant. Desnoods met een lege spaarpot ernaast, die gevuld wordt met ‘het is even niet gelukt’-muntjes. Wedden dat iedereen halverwege 2021 nog steeds druk is met goed bezig zijn? Succes!

Plant je goede voornemens
Plant je goede voornemens
Plant je goede voornemens