Plant je goede voornemens

Hang briefjes aan blaadjes als reminder en motivatie

De eerste week van januari is voorbij, dus de kerstversiering moet nu echt de deur uit. Ja, echt. Maar voor je het weet, gooi je samen met je uitgevallen boom je goede voornemens weg. Sta je daar in de leegte. Daarom gaan we het inspirerende met het groene combineren. Vul de lege plek in je huis met blaadjes en briefjes. Maak een groenreminder voor al je goede voornemens! 

Wensboom Mooiwatplantendoen.nl

Hoe maak je de goede voornemens-plant?

Eigenlijk maakt het niet uit welke plant je gebruikt. Ga voor groot of kies een middelmaatje. Eentje met een betekenis of gewoon een pronkstuk. Met kleur of eenvoudig groen. Je moet hem natuurlijk wel zo mooi vinden dat je er regelmatig naar gaat kijken. Schrijf je goede voornemens op een mooi papiertje, klad A4’tjes vol of print ze met motiverende plaatjes erbij. Bevestig de briefjes eenvoudig met lintjes aan de plant. 

Jij een plant en jij een plant!

Blijft het bij een enkele goede voornemens-plant? Nee, ga los! Kleed de kantoortuin groen aan om je collega’s te motiveren de goede voornemens toch nog wat langer vol te houden dan twee weken. Geef je vrienden een plant vol briefjes als steuntje in de rug. Maak samen met je gezin een ‘hier moeten we ons echt aan houden’-plant. Desnoods met een lege spaarpot ernaast die gevuld wordt met ‘het is even niet gelukt’-muntjes. En maak er natuurlijk een voor jezelf, die je met vrolijke blaadjes wakker wappert als je even een zwak momentje hebt. Wedden dat iedereen halverwege 2020 nog steeds druk is met goed bezig zijn? Succes!

Plant je goede voornemens
Plant je goede voornemens