Ontdek jouw carrièreplant voor een zakelijke boost

Doe de test!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Word jij enthousiast van iedere coffee break met collega’s? Of skip jij liever alle coffee talk en ga jij recht op je doel af? Omschrijven jouw collega’s je als kritisch of ben je een positivo pur sang? Welk type je ook bent: een groene collega naast je is altijd een goed idee. De keuze is reuze, daarom schieten we je te hulp. Doe de carrièretype test, ontdek welk carrièretype je bent en welke plant jou helpt om het beste uit jezelf én je carrière te halen. 

Het positieve effect van planten

De voordelen van planten op je (thuis)werkplek zijn wetenschappelijk bewezen. Niet alleen zuiveren ze de lucht, ze brengen ook rust, verlagen stress, verhogen de concentratie, boosten de energie en zijn easy on the eyes. Kortom, de impact op productiviteit, creativiteit en welzijn is enorm. Een bedankje richting je plantencollega’s is wel op z’n plaats. Bedankt plant! Benieuwd hoe je een groene thuiswerkplek maakt? Bekijk onze tips.

Planten voor ieder carrièretype

Stel je nu voor dat er planten zijn die je ook nog eens verder die zakelijke ladder op helpen. Planten die de spiegel zijn die je collega’s je niet voorhouden. Of die de motivator zijn vlak voor die belangrijke presentatie. Kalmerende planten voor na een taai gesprek met de werkgever... Ze zijn er, in alle vormen en maten. Maar welke carrièreplant past het beste bij jouw profiel? En belangrijker: welke carrièreplant helpt je groeien? Om daarachter te komen, moet je eerst weten wat voor type je bent. Heb je de tesal gedaan? 

Jouw carrièreplant

Wat kwam er uit de test? Ben je een zorger, motivator, analist of juist een regisseur? Bekijk jouw type en ontdek welke plant jij als de bliksem moet halen bij het tuincentrum. Deel jouw testuitslag met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.