Nazomeren met Groenrijk

Scoor nu deze fijne gieter, gratis!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Koop je nu voor € 20,- aan buitenplanten bij GroenRijk, dan krijg je er een gieter bij! Leuk cadeautje toch. 

Als het weer het nog toelaat (we hopen het!!) is dit hét moment om die laatste paar zonnestralen in de tuin te pakken en maximaal van jouw buitenplek te genieten. Het na-zomerassortiment buitenplanten (zoals grassen, hebe, heide en violen) toveren een grauwe omgeving in een groene. Bij GroenRijk ontvang je nu een gratis gieter (t.w.v. € 4,99) bij aankoop van je buitenplanten. Mooi meegenomen. Zo blijven jouw planten dit najaar nog frisser.  Hoe het ook alweer zat met water geven lees je hier.

Planten én gieter, kom maar door! 

Groenrijk gieter actie Mooiwatplantendoen.nl

Van grauw naar groen

Of je nu een tuin, balkon of terras hebt, voor elke buitenruimte biedt het assortiment najaarsplanten een mooie invulling. Om de positieve effecten van meer groen te ervaren is het niet nodig om je hele tuin, balkon of straat een metamorfose te geven. Kleine aanpassingen hebben een groots effect, dus plant voor plant draag jij een steentje bij aan een fijnere leefomgeving voor jezelf en anderen. 

Waar en wanneer? 

De actie loopt van 1 tot en met 21 september 2021 bij alle tuincentra van GroenRijk. Bij aankoop van buitenplanten voor minimaal € 20 ontvang je deze handige GroenRijk gieter t.w.v. € 4,99.  Op = Op.


Voor welke planten ga jij? ​Vind hieronder een GroenRijk winkel bij jou in de buurt