Nazomer met een gouden randje

Zo lang mogelijk genieten van je tuin

Ben je er nog niet aan toe om de zomer en jouw tuin gedag te zeggen? Snappen we! De herfst staat dan misschien al bijna voor de deur, maar dat geeft juist extra inspiratie om de tuin te tunen en maximaal van jouw fijne buitenplek te genieten. Zo wil je nooit meer naar binnen.   

Nazomer met een gouden randje | Mooiwatplantendoen

Prettig thuiskomen

Pak dat heerlijke tuinpak maar uit de kast. En vergeet de aankleding voor de voordeur niet! Wat? Geef je entree een make-over met mooie bloeiers in designpotten, planten in warme kleuren en sfeerlicht om de boel te verlichten. Dat is fijn thuiskomen!  

Handen uit de mouwen

Hoewel de lente hét moment lijkt om aan de tuin te werken, wordt de basis van een jaarronde tuin in het najaar gelegd. In deze tien stappen maak je jouw tuin klaar voor het nieuwe seizoen.

Genieten en vooruitkijken

Na al het werk in de tuin is het tijd om te relaxen. Geniet solo of samen van de heerlijke nazomeravonden. Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat je nóg langer van je nazomertuin kunt genieten. Wanneer je tussen 7 en 29 september voor €20,- aan buitenplanten bij GroenRijk koopt, maak je kans op een exemplaar. Meer informatie vind je hier.