Mannen-must-haves voor je groene vingers

Hebbedingen voor Vaderdag
Geschatte leestijd: 2 minuten

Hij heeft een paar mooie planten in huis. Check. Hij probeert ze zo goed mogelijk te verzorgen. Check. Hij heeft zelfs een leuk, nieuw potje gekocht toen de plant toe was aan een verhuizing. Check. Wat geef je aan de man die wel wat met planten heeft, maar niet perse een carrière tegemoet gaat als botanist? We hebben een paar leuke groene gadgets voor je gevonden!

Botanicum - Mooiwatplantendoen.nl

Kijken, kijken, niet kopen!

Het prachtig geïllustreerde plantenboek van Katie Scott & Kathy Willis is een aanwinst op iedere koffie- of eettafel. Blader er eens rustig doorheen en binnen een mum van tijd heb je vijf nieuwe planten op je wannahave-lijstje. Whoops..


Lekker lui bewateren

Wat is er lekkerder dan in je luie stoel zitten als anderen hard aan het werk zijn? Juist. De waterworksbol geeft je precies dat gevoel. Stop de stylish bol in de potgrond en de plant krijgt water afgestemd op zijn eigen drinkbehoefte. Dat is makkelijk!


Mini-ecosysteem

Plantenterrariums zijn here to stay. Ze prijken al langere tijd op de wannahaves van interieurblogs en –magazines. Je kunt er zelf eentje maken, maar ze zijn natuurlijk ook kant en klaar te koop.


Een snor, dat zit wel snor

Rockt jouw vader een baard, snor of sik? Dan is een plantpot met snor van Miss Appelig keramiek echt iets voor hem. Leuk voor kleine vetplantjes als hij niet hele groene vingers heeft of juist voor zijn stekjes.