Indoor planten-picknick: passionele liefde

Vier Valentijn met je vlam
Geschatte leestijd: 2 minuten

Kun jij niet van je liefje afblijven? En zou je jouw liefde omschrijven als romantisch, hartstochtelijk en fysiek? Verras jouw lover dan op Valentijnsdag met een planten-picknick waar de liefde en passie vanaf spat!

passievolle liefde
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Plantenmatch voor passionele liefde

Jij staat in vuur en vlam en verlangt continu naar contact. Net als de Gloriosa! Deze plant heeft blaadjes in de vorm van vlammen en klampt zich vast aan dat wat dichtbij haar staat. Een perfecte plantenmatch dus! Ook Bromelia is met haar indrukwekkende uiterlijk klaar om te vlammen. En wat dacht je van de tulp? Met haar prachtige kleuren voegt ze warmte en schoonheid toe aan jouw picknick. Tot slot is de Gardenia een waardevolle toevoeging. Deze elegante diva is met haar sensuele bloemen een lust voor het oog en bezorgt je een goed humeur. Wat wil je nog meer?

Volg je hart

Kun je niet wachten om jouw vlam te verrassen met een planten-picknick? Dat snappen we! Bekijk ons voorbeeld en onderstaand boodschappenlijstje ter inspiratie, maar volg vooral je eigen hart. Jij weet tenslotte het beste waar het hart van jouw geliefde sneller van gaat kloppen!

Dit heb je nodig

  • Planten die jouw liefde symboliseren, zoals Gloriosa, Bromelia, tulp en Gardenia.
  • Picknickkleed
  • Kussens
  • Laag tafeltje of dienblad
  • Hapjes en drankjes
  • Servies en bestek (tip: gebruik een plankje om het eten op te serveren)
  • Kaarsen
  • Eventueel: een groen liefdesboeket om cadeau te geven aan je lover
  • Eventueel: een (sfeer)haard om het vuurtje extra aan te wakkeren
  • Eventueel: muziek. Zet die lovesongs maar op repeat!

Stylingtips voor jouw planten-picknick

Meer dan een kleedje, wat kussens en een hapje en drankje hebben jullie niet nodig om het leuk te hebben. Maar om het vuurtje extra aan te wakkeren steek je wat kaarsjes aan en hijs je je in je mooiste outfit. Ben je zo’n geluksvogel die over een (sfeer)haard beschikt? Leg je kleedje dan voor de haard. Genieten maar!

Meer (planten)liefde

Was jouw planten-picknick on fire? We zijn benieuwd! Deel jouw planten-picknick met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen. Benieuwd naar de andere settings voor een indoor planten-picknick? Bekijk dan die van flirterige liefde, vriendschappelijke liefde, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwde liefde.

indoor plantenpicknick passie