Houseplant travel: creëer een vakantiegevoel, zonder de deur uit te gaan

En waan je in verre oorden

We bundelden de krachten met urban jungle bloggers voor ons nieuwste project, waarin we onthullen hoe je je huis kan transformeren tot een vakantiebestemming.

Houseplant travel: Create that holiday feeling at home through plants | Thejoyofplants.co.uk

Er gloort hoop en optimisme aan de horizon, maar er is ook nog steeds onzekerheid over de mogelijkheden om dit jaar te reizen. Volgens het Amex Trend report missen mensen reizen zo erg dat hun emotionele gemoedstoestand negatief beïnvloedt. Bijna de helft (48%) van de respondenten geeft aan dat ze zich angstig en gestrest voelen als ze niet kunnen reizen.

De oplossing? Een stay-cation. Het stay-cation concept houdt in dat je jezelf in een ver oord waant in het comfort van je eigen huis. We hebben samengewerkt met kamerplanten liefhebbers en experts pur sang Igor Josifovic-Kemper en Judith de Graaff van Urban Jungle Bloggers. Zij nemen ons mee in de wereld van ‘houseplant travel’. Wat inhoudt dat je inheemse kamerplanten combineert met kenmerkende interieurtrends van een bepaalde regio en jezelf zo onttrekt uit de sleur van het alledaagse en je jezelf waant in een paradijs. Igor creëerde twee mooie looks en liet zich inspireren door Brazilië, terwijl Judith voor Zuid-Afrika koos. Ze leggen allebei op authentieke wijze de flora en stijl van elk land vast, met kamerplanten in de schijnwerpers.

Wil je meer weten over onze houseplant campagne? Check dan de exclusieve Q&A's met Igor en zijn Braziliaanse look en Judith en haar Zuid-Afrikaanse transformatie.