Het mooie "lelijke" kerststukje

Deze klassieker mag gezien worden

Misschien kreeg je het eens cadeau. Een kerststukje die zo uit de jaren '80 leek gelopen. Open plekken oase. Hulst waaraan je je prikt. Takken van de kerstboom. En een prachtige, zelfgemaakte, zalmkleurige dinerkaars in het midden. En, ach ja, vergeet de hoogglanzende, blauwe mini-kerstballen niet. Hoog tijd voor een make-over!

Het mooie lelijke kerststukje Mooiwatplantendoen.nl

Vergeet de ballen en brandgevaarlijke elementen. Kies voor verschillende roodscharkeringen, besjes, stekelige beauties en een paar slimme vondsten. 

Seizoenslievelingen

Eerst de seizoenslievelingen: het frisse groen van hulst in combinatie met de rode en oranjebruine besjes geeft meteen dat kerstgevoel. Dan nu, lichtroze rozen in de knop of bijna gedroogd zet je naast de pastelkleurige sneeuwbes. Een verdwaalde dennenappel en mooie takjes vol grijsblauwe naalden maken het geheel af. Een kerststukje dat gezien mag worden!

Wil je dit stukje winnen?

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars krijgen bericht.

We geven twee van deze mooie kerststukken, gemaakt door Oogenlust, weg. Kans maken? Laat ons dan voor 15 december 2016 weten welke plant er volgens jou niet mag ontbreken in het ultieme kerststuk. We mailen de winnaars op 15 december en laten de kerststukken op 23 december thuisbezorgen.

Winactie: Kerststukje