Verleng de zomer met Groene Binnenkomers

Gun je terras een frisse nazomer-look

Hoogzomer is dan misschien voorbij, maar je kunt dat zomergevoel makkelijk verlengen. Zo valt er buiten nog van alles te genieten, met Groene Binnenkomers bijvoorbeeld. Dat zijn buitenplanten zoals bolchrysanten, heide, Hebe en grassen die je nu in het tuincentrum vindt. Met deze Groene Binnenkomers naast de voordeur maak je een niet-te-missen eerste indruk. Helemaal als je ze in zo’n mooie Elho-pot zet.

Tijdelijke actie: gratis Elho-pot bij je buitenplant

Extra leuk: koop je voor €20 Groene Binnenkomers bij deze tuincentra, dan krijg je daar gratis een Elho-pot bij. Gemaakt van gerecycled plastic en met een grove, natuurlijke textuur. De pot is vorstbestendig en dus geschikt voor ieder tuinseizoen. Zo geef je je terras in no-time een nieuwe, frisse look deze nazomer.

 

 

 

 

 

Waar en wanneer?

Deze actie loopt van 2 tot en met 30 september bij onder andere de tuincentra van keten GroenRijk en diverse zelfstandige tuincentra. Bekijk de deelnemende tuincentra bij jou in de buurt. De actie geldt voor alle buitenplanten.

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 2 tot en met 30 september 2019 bij de deelnemende tuincentra
  • Bij de aankoop van buitenplanten ter waarde van €20 krijg je een Elho-pot cadeau.
  • De Elho-pot betreft het model Elho Vibia Campana rond, diameter 30 cm en hoogte 25 cm, in de kleuren antraciet, wit, living concrete en brique. De pot heeft een winkelwaarde van €8,49. 
  • Voor deze actie geldt: op = op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product uitgekeerd wanneer de actievoorraad Elho-potten op is.