The Green Gallery

Editie 12: Green sanctuary

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The green gallery #12 Mooiwatplantendoen.nlCopyright: The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

ISSUE 12: GREEN SANCTUARY

De nieuwste editie van The Green Gallery neemt je mee in de wereld van groen als toevluchtsoord. Een plek om tot rust te komen, vrijuit te ademen en op te laden. Weelderige planten die het sensuele in ons losmaken en oerplanten die ons dierlijk instinct aanwakkeren. We dromen van binnentuinen en jungle interieurs. Ons eigen domein als vers doek voor botanische, natuurlijke kunst. Open de deuren voor grote versies van ficus, monstera, palm en chicas. Drapeer klimop over je gordijnen en span tillandsia als klamboe rondom je bed. Welkom in jouw groene toevluchtsoord. 

Verder willen we in deze editie je zintuigen in vervoering brengen met herfstige plantboeketten, een moderne interpretatie van het schilderij 'The blue room' en vertellen we je alles over de groene (soms gevaarlijke) obsessie van de keizerin van Napoleon.  

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).