The Green Gallery

Een nieuwe editie: Érotique exotique

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

Gregor Hohenberg voor The Green GalleryCopyright: Gregor Hohenberg voor The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 6: Exotique erotique

Dit lentenummer is een sensueel ontwaken, zowel qua tijdperk als seizoen. Met de bloei van de Sakura als wedergeboorte van Moeder Natuur, de iris als muze, een snufje florale hysterie van Marie-Antoinette, overdadige versieringen (hello Dolce & Gabbana), exotische groene weelde en tropische bloemkelken. Een online hortus botanicus waar je uren wilt verpozen. Tussen de Japanse meesters, bloemrijke kimono’s, manshoge bamboe en royaal Monstera blad, met een Hibiscus thee ritueel voor een snufje Oosterse zen. Op je Alberta Ferretti rozenmuiltjes, uiteraard.

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).