The Green Gallery

Editie 15: Serenade in Blue

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The green gallery #15 Mooiwatplantendoen.nl

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Editie#15: Serenade in Blue

Editie 15 van The Green Gallery draagt de naam Serenade in Blue. De azuurblauwe, sculpturale hortensia staat centraal in de Trendstory en Georgia O’Keeffe’s abstracte bloemenschilderijen schitteren in Portfolio. In Interview vertelt botanisch kunstenaar Kristen Alpaugh hoe ze perfecte florale sferen neerzet en Muse overweldigt je met adembenemende zomerboeketten.

VERPLETTERENDE SCHOONHEID

Via de mythe van Apollo en florale confetti belanden we in de wereld van de kunst, met de blauwe bloem in al haar vormen. We koesteren Delphinium en blauwe orchideeën in grootse, hemelsblauwe en dramatische composities. Voel deze zomer de boodschap van hoop en zie de verpletterende schoonheid van alles wat blauw is en bloeit.

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).