The Green Gallery

Editie 13: Icons

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The green gallery #13 Mooiwatplantendoen.nlCopyright: Aiala Hernando X The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

ISSUE 13: ICONS

De nieuwste editie van The Green Gallery staat in het teken van iconen. De klassiekers, de gevestigde orde, de beauties waar je altijd op kunt bouwen. Maar ook de nieuwe iconengarde van ficussen, gedroogde planten, grassen en anthurium. We laten ons inspireren door een moderne interpretatie van het in paars gehulde schilderij van Sir Cedric Morris en baden in een botanisch boudoir. Lees ook het inspirerende interview met Elodie Love, van de bekende blog Madame Love, vol florale poëzie. Een iconen-editie zonder muzes is niet compleet, dus geven we niet 1 maar 5 muzes de spotlight. 

Ook lees je alles over de terugkomst van de bonsai, geven we je genoeg inhoud voor je green treasures shopping list én kun je zien wat er gebeurt als bloemen en computers samensmelten. Dat en meer in editie #13 van The Green Gallery. 

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).