The Green Gallery

Een nieuwe editie: Floral Freedom

Back in the day, toen Alexey Brodovitch nog art director was van Harper’s Bazaar, zei hij tegen de toen nog jonge en opkomende fotograaf Richard Avedon: 'Astonish me'.

Wat ons betreft; het beste advies ooit. Deze woorden hebben we gekoesterd bij het maken van het online magazine The Green Gallery, waarmee we de schoonheid van bloemen en planten vieren. We hopen je te verrassen, prikkelen, kietelen en te laten genieten terwijl je even stil en versteld staat.

The Green Gallery

Creatieve geesten

Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 7: Floral Freedom

Het zomernummer van The Green Gallery geeft je dat heerlijke gevoel van vrijheid. Zoals alleen zomer dat écht kan. Blote huid, luchtige kleding, de zon die wuivende planten en bloemen zachtjes streelt met zonnestralen. De vrouwelijkheid van de natuur wordt warm gekoesterd. Verwacht in dit nummer nieuwe botanische helden, eigentijdse muzes in boeketvorm en floral empowerment. Het is een heerlijke geruststellende wetenschap dat de natuur onuitputtelijk verrijkend werkt.

Let’s celebrate the beauty of nature.

Nieuwsgierig?

Vlei jezelf op de bank en ga naar www.thegreengallery.com. Je kunt het magazine hier gratis bekijken.

Neem ook eens een kijkje op de Pinterest-, Twitter-, Facebook- of Instagrampagina van The Green Gallery (#thegreengallery).